SCM Politehnica a mai transferat un jucător de la Dinamo. Cum vor...

SCM Politehnica a mai transferat un jucător de la Dinamo. Cum vor să ajungă timișorenii în cupele europene FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Krsto Milosevic (stânga), Flavius Câmpan și Alin Șania (dreapta), prezentați astăzi

SCM Politehnica Timișoara s-a reunit astăzi cu cinci nume noi pentru sezonul 2017-18. Ultimul sosit e Alin Șania. Experimentatul inter stânga a început pregătirile la București, dar s-a despărțit de Dinamo deoarece își dorea să evolueze mai des decât a făcut-o în ediția precedentă. Obiectivul handbaliștilor alb-violeți în noul campionat e o clasificare finală care să readucă echipa în cupele europene.

SCM Poli și-a prezentat astăzi ultimii trei sosiți din cei cinci jucători transferați în această vară: Flavius Câmpan, Krsto Milosevic și Alin Șania. ”Alin e ultima noutate și cu acest transfer am încheiat campania de achiziții. Le urez lor și lui Pero Milosevic mult succes. În primul rând să nu pierdem niciun meci acasă… Obiectivul minim este o cupă europeană și câștigarea Cupei sau o medalie în campionat”, a declarat Dan Dumitru, managerul sportiv al echipei.

Alin Șania (34 de ani) are o amplă experiență pe plan intern, unde a câștigat titlul cu Dinamo și a cucerit Cupa Challenge cu Steaua (2006), dar și pe plan internațional, evoluând la grupări din Germania, Slovenia și Emiratele Arabe Unite. ”Sunt foarte mulțumit de jucătorii aduși. Ultimul sosit e Alin Șania care nu are nevoie de prezentare. Un jucător cu experiență. Ne va ajuta și în atac și în apărare. Am lucrat cu el în Emiratele Arabe și am insistat pentru el. Cîmpan vine și el în sprijin lângă Lasica. A jucat bine la Dinamo. Krsto Milosevic a fost la CSM în ultimii ani, ne va ajuta pe inter stânga”, a spus și tehnicianul Pero Milosevic.

”Sunt bucuros să mă aflu aici. Am început antrenamentele la București, dar viața de sportiv se schimbă. Am fost într-o discuție foarte scurtă cu Dan, din start am acceptat pentru că îmi doresc să joc mult mai mult ca anul trecut. Poli e printre puținele echipe din afara Bucureștiului care au câștigat campionatul.


Conducerea e profesionistă și am rămas plăcut impresionat. Vin să ajut ca acest club să facă performanță. Sper să ne integrăm și să ne facem treaba și sper să nu avem parte de accidentări”, și-a explicat Alin Șania alegerea.

”A fost o discuție scurtă, mai aveam contract, dar a fost alegerea mea și am decis eu că e cel mai bine să plec. E cel mai echilibrat campionat. Cred totuși că Dinamo și CSM se vor bate la campionat. Dar nu trebuie să neglijăm Odorheiul, Constanța, Timișoara, totul e posibil”, a precizat Șania despre viitorul sezon al Ligii Naționale.

”În primul rând mă bucur să fiu acasă, sper să fie doi ani cu rezultate foarte bune. Îmi doresc să mă integrez cât mai repede”, a spus timișoreanul Flavius Cîmpan (28 ani). El a fost primul jucător sosit de la Dinamo în această vară.

”Cred că totul va fi bine dacă ne facem treaba. Dacă luptăm vom avea succes în atingerea obiectivelor. Unul dintre motivele principale pentru care am venit e antrenorul. E un club bun, un oraș frumos, vom găsi soluții. Campionatul românesc e foarte puternic și în fiecare an vin cam 20 de jucători noi. Acum e și mai tare. Vom avea de luptat”, a precizat Krsto Milosevic, jucător înregimentat de la CSM București.

Celelalte două mutări ale lui SCM Politehnica în această pauză competițională au fost aducerea lui Milos Orbovic (ex-Vojvodina) și a lui Didi Hrimiuc (Vaslui).

Sala, în șantier

Handbaliștii alb-violeți s-au reunit azi la Sala ”Constantin Jude”, dar doar pentru o ședință la sala de forță. În această după amiază elevii lui Pero Milosevic vor începe ”naveta” către Buziaș deoarece la Timișoara au început reparațiile la parchet. ”Olimpia” va fi practic și la începutul lunii august un adevărat șantier. Primele teste pentru Poli vor fi astfel tot la Buziaș pe 28 și 29 iulie cu CSM Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.