Au început lucrările de lărgire a pasajului Popa Şapcă. Graficul anunţat VIDEO

Au început lucrările de lărgire a pasajului Popa Şapcă. Graficul anunţat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

A început demolarea pasajului Popa Şapcă, după programul anunţat. Primele operaţiuni au fost făcute de muncitori chiar în această dimineaţă. Amintim că traficul feroviar va fi restricţionat în perioada 21 -28 august.

„Desființarea vechiului pasaj -în integralitatea sa!- și construcția celui nou a început astăzi, 21.08.2017, de dimineață, cu tăierea liniei de cale ferată și alte operații pregătitoare.


Se observă în zonă o mulțime de elemente prefabricate -aripioare, culee, podul, etc.- aflate în „bloc-start”, pregătite să fie postate / asamblate la locul lor, la momentele potrivite. Reamintesc că în săptămâna 21-27.08.2017, se realizează, lucrându-se 7 zile din 7, 24 ore din 24, mai întâi desființarea integrală a pasajului vechi și apoi construcția noului pasaj, aceasta la nivel grosier, deci mai puțin finisajele și o mulțime de alte lucrări conexe, care vor necesita alte circa 10-12 săptămâni. Reamintesc, de asemenea, că, în final, vom oferi o mare surpriză legat de această lucrare, o surpriză pozitivă, evident!, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.
Imagini video de la lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.