Maior SRI, reținut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant...

Maior SRI, reținut de DIICOT după ce a fost prins în flagrant vânzând cocaină

1
DISTRIBUIȚI

Un maior din cadrul Serviciul Român de Informaţii a fost reţinut de procurorii DIICOT, alături de o altă persoană, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.


Potrivit procurorilor, ofiţerul SRI este suspectat că a deţinut şi vândut stupefiante de mare risc, inclusiv cocaină.

Procurorii DIICOT Arad au decis astăzi reţinerea pentru 24 de ore a maiorului din cadrul Serviciului Român de Informaţii din Arad, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată și a unei alte persoane, pentru comiterea acelorasi infracțiuni. Potrivit anchetatorilor, Ciprian Sabin Mareș a vândut în mai multe rânduri cocaină și cannabis. În urma comercializării, bărbatul a reușit să strângă peste o mie de euro. Traficantul vindea stupefiantele în locuința sa. Acesta a fost prins în urma unui flagrant .
Cea de a doua persoană reţinută în acest dosar este acuzată de procurorii DIICOT că în aceasta dimineață a vândut canabis în autoturismul său, fiind prins în flagrant de către anchetatori. Procurorii DIICOT- Arad, împreună cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, au făcut patru percheziţii în judeţul Arad, una dintre descinderi fiind la sediul unei instituţii publice.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.