Sorin Grindeanu: ”Îmi doresc să rămân în continuare membru PSD”. Ce îi...

Sorin Grindeanu: ”Îmi doresc să rămân în continuare membru PSD”. Ce îi sfătuiește pe colegii din filiala Timiș să nu facă

1
DISTRIBUIȚI

Creşterea economică trebuie menţinută la acelaşi nivel măsurat şi declarat oficial de Institutul Naţional de Statistică, a subliniat fostul premier Sorin Grindeanu, în cadrul unei intervenţii telefonice la postul de televiziune Antena 3. Acesta a declarat că „mă simt reponsabil de primul trimestru pentru că am depus jurământul în 4 ianuarie şi am predat în 30 iunie, deci mai puţin patru zile pot să zic că România a fost condusă de guvernul pe care îl conduc eu”.

Întrebat dacă va invoca rezultatele confirmate de INS la discutarea contestaţiei depuse cu privire le excluderea sa din PSD, dar şi dacă are în plan să să alăture partidului pe care fostul premier Victor Ponta doreşte să îl înfiinţeze, Grindeanu a comentat că „sunt lucruri pe care le voi discuta în interiorul partidului atunci când va considera această comisie că e cazul să judece acea constestaţie.


(…) Dincolo de chestiunile politice am foarte mulţi prieteni care sunt în continuare şi în funcţii politice şi la partid. Acea contestaţie pe care eu am depus-o a fost semnată de toţi cei 55 de primari din Timiş, de toţi parlamentarii din Timiş, cei şase parlamentari şi de cei 16 consilieri judeţeni în dorinţa de a fi rezolvată şi ca şi susţinere pentru mine. E un lucru care mă bucură, dar mă face şi responsabil. Eu am discutat foarte mult în ultimele două luni şi nu doar cu Victor Ponta. Eu am ales calea de a contesta, şi îmi doresc să rămân în continuare membru PSD, aceasta este opţiunea mea în acest moment. O să vedem. Nu vreau să merg pe politica drobului de sare”.

Fostul şef al PSD Timiş a declarat şi că nu se aşteaptă ca în PSD Timiş să aibă loc o ruptură pentru susţinerea lui. „În niciun caz şi nici nu îi incurajez să facă acest lucru. Nu cred că e o chestiune normală, sunt membri de partid, au ales să îşi arate susţinerea faţă de mine, faţă de o echipă până la urmă”, a declarat fostul premier.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.