ASU Politehnica, optimistă la revenirea pe ”Dan Păltinișanu”. ”Băieții în ghete” se...

ASU Politehnica, optimistă la revenirea pe ”Dan Păltinișanu”. ”Băieții în ghete” se testează cu Dunărea lui Dan Alexa și pentru examenul cu UTA

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli speră să se bucure de reușite (și) pe ”Dan Păltinișanu”. Foto: Gabriel Brezeanu

Politehnica Timișoara nu trece prin cele mai bune momente în B din punct de vedere al rezultatelor. După trei meciuri fără succes elevii lui Bogdan Andone au parte de un duel pe arena principală a orașului cu Dunărea Călărași, grupare aflată în formă maximă după ce a fost preluată de timișoreanul Dan Alexa. Jocul de sâmbătă reprezintă pentru Raul Krausz și compania totodată oportunitatea de a se acomoda cu ”Marele oval” pentru întâlnirea cu UTA de peste două săptămâni.

”E un meci important pentru ambele echipe. Dunărea vine după o serie de șase meciuri consecutive fără înfrângere iar noi venim după trei meciuri la rând fără victorie, dar trei meciuri în care am făcut jocuri bune. E momentul să terminăm cu cadourile, cu punctele pierdute cu ușurință. Aștept ca băieții să se concentreze, să fie determinați. Nu contează unde se joacă, nu ne mai permitem să pierdem puncte. Sper ca ei să înțeleagă. Să trateze toate fazele meciului cu mare atenție și să profităm de situațiile pe care ni le creăm. Călărașiul e o echipă cu liniște financiară, cu jucători buni la nivelul Ligii a II-a și e o echipă pragmatică, una care joacă direct pe poartă și profită de erori. Cu siguranță mi-aș dori să fim și noi așa, la final contează punctele indiferent de cum arată jocul. Mi-aș dori o echipă mai pragmatică. Am jucători care joacă când au mingea și suferim pe faza defensivă, e o lipsă de sacrificiu să spun așa”, a declarat Bogdan Andone, tehnicianul lui ASU Poli.

Deși a spus că nu mai oferă informații legate de absențele din lot, Andone a răspuns astăzi când a fost întrebat de Carol Taub.


”Principalul” alb-violeților speră astfel să aibă tot lotul valid după ce în weeekendul trecut nu a putut miza pe Radu Motreanu din cauze medicale. Mai mult, ASU Politehnica nu a renunțat de tot la ideea de a mai înregimenta jucători. La antrenementele echipei se află și un tânăr jucător de culoare din Canada. ”Tot timpul suntem în căutări. Suntem o echipă în formare. Căutăm jucători care să ne ajute, să ne dea un plus de valoare… sau de agresivitate… Jucătorii buni sunt semnați, dar nu se știe niciodată”, a concluzionat Bogdan Andone.

Krausz: ”Facem un antrenament cu public foarte important pentru meciul cu UTA”

ASU Poli se mută pe ”Dan Păltinișanu” pentru a pregăti cum trebuie duelul cu UTA. Jucătorii nu pot ascunde nici ei că se gândesc deja la încleștarea cu arădenii, următorul meci acasă după cel cu Dunărea. ”Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar faptul că vom juca pe Dan Păltinișanu, vom avea suporterii alături, ne dă încredere. Pentru mine personal va fi primul acolo. Sunt sigur că vom face un meci bun pentru că ne-am pregătit bine toată săptămâna. Toată lumea vede că facem meciuri bune, dar rezultatele nu vin, se pare că sunt momente de blocaj pe care nu le gestionăm bine. Bineînețeles, meciul cu UTA e cel mai important din acest sezon. Iar acest joc ne face să ne obișnuim cu dimensiunile terenului, mai ales pe noi cei care nu am mai jucat aici de mult sau deloc. E foarte important, facem un antrenament cu public foarte important pentru meciul cu UTA”, a spus mijlocașul Raul Krausz.

În runda trecută Cornel Predescu a spart gheața pentru ”Băieții în ghete”, dar echipa sa a cedat cu 1-2 la Afumați. ”Ne bucură foarte mult revenirea pe Dan Păltinișanu, prima dată în acest an. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, suntem conștienți că nu avem decât varianta victoriei. De la venirea domnului Alexa au înregistrat numai victorii, știm că ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să câștigăm cele trei puncte… Sper să fie un început pentru mine, să-mi ajut mai mult echipa de acum înainte”, a precizat Predescu cu referire la prima sa reușită stagională.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași se dispută sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a 10-a a Ligii a II-a. Echipa pregătită de Dan Alexa ocupă locul 2, cu 19 puncte, șase mai multe decât bănățenii antrenați de Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.