Cursuri suspendate în 23 de școli din județul Timiș, marți, în urma...

Cursuri suspendate în 23 de școli din județul Timiș, marți, în urma furtunii puternice

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-215037104">

Cursurile vor fi suspendate, marți, în 23 de unități de învățământ din județul Timiș, pentru că nu au apă curentă sau energia electrică este întreruptă, în urma furtunii puternice de duminică.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Școlar Timiș, în 23 de unități de învățământ din județ cursurile au fost suspendate marți.

Este vorba de cinci școli din Timișoara – Liceul de Arte Plastice, Colegiul Economic, Liceul Coandă, Colegiul Tehnic de Vest și Liceul Obradovici, 15 școli și grădinițe din mediul rural – Remetea Mare, Jebel, Liebling, Giera, Beregsău Mare ( școală și grădiniță), Parța, Checea, Chevereșu Mare, Voiteg, Denta; Mașloc, Charlotenburg, GPP Ghiroda, Grădinița Domino Servite, Iohanisfeld, precum și Palatul Copiilor din Buziaș și Liceul Teoretic Buziaș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, aceste unități de învățământ nu au apă potabilă și curent electric.

În total, la nivelul județului Timiș sunt 46 de unități de învățământ în care nu este apă potabilă, plus alte 57 de școli care nu au curent electric.

Luni, în alte 18 unități de învățământ din județul Timiș afectate de furtună au fost suspendate cursurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.