UVT Agroland își măsoară forțele cu două campioane în weekend. Spectatorii timișoreni,...

UVT Agroland își măsoară forțele cu două campioane în weekend. Spectatorii timișoreni, așteptați cu mai multe surprize la turneul de volei din Sala ”Constatin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
UVT Agroland

Formația timișoreană de volei feminin din elită își măsoară forțele pe teren propriu înaintea startului oficial al Diviziei A1. UVT Agroland Timișoara organizează în ”Olimpia” puternicul turneu Cupa BMW Banat Car, în cadrul căruia va da piept, în weekend, cu Linamar Bekescsaba și Volei Alba Blaj, campioanele Ungariei și României.

A treia invitată la competiție e formația de primă ligă ”U” NTT Data Cluj-Napoca. Conducătorului clubului bănățean s-a arătat încântat că numele turneului e legat de un sponsor puternic. ”Ideea de a da un nume turneului ne-a venit în cursul acestei veri. Cred că așa ar trebui să se numească astfel de competiții, e important să aducem parteneri comerciali, sponsori, alături de volei. E interesant pentru toată lumea. Dorim să aducem oameni care nu au fost spectatori la volei. Să simtă ce înseamnă emoția, suspansul, dinamica unei partide de volei. Dorim partide de un nivel tehnic ridicat. Avem două campioane, Volei Alba Blaj și Linamar Beckescsaba, U Cluj și UVT Agroland, două nou promovate cu ambiții pe măsură”, a spus Horia Cardoș, președintele Agroland.

”E foarte important pentru noi, ne bucurăm tare că avem acest turneu acasă, în fața propriului public.


Pentru asta muncim ani de zile. Lucrăm și vrem să arătăm asta oamenilor care nu ne cunosc sau nu au mai văzut volei… Eu nu văd echipa ca pe o nou promovată, foarte multe jucătoare au evoluat deja în prima ligă. Noi ne știm deja, ne-am închegat destul de repede relațiile de joc și de prietenie”, a spus și Diana Balintoni, unul dintre ”pilonii” nou promovatei. ”Așteptăm acest moment de mult timp. Dorim ca lumea să vină la sală să vadă jucătoare noi, dar și pe cele care au dus echipa în A. Sperăm să fie un sezon bun”, a precizat Adriana Pîrv, jucătoare ”repatriată” în această vară.

UVT Agroland începe turneul vineri, cu un joc în compania unguroaicelor de la Linamar Bekescsaba, de la ora 19.30. Turneul debutează cu întâlnirea Volei Alba Blaj – U Cluj (ora 17). ”E primul test cu adevărat care simulează competiția reală. Faptul că se regăsește aici campioana României și Ungariei e o mândrie pentru noi. Nivelul tehnic va fi ridicat… Vor fi niște concluzii pe care le vom trage după acest turneu. Săptămâna viitoare vom mai merge la un turneu, la Blaj. În urma acestora vom stabili ce mai trebuie lucrat pentru campionat”, a conchis Bogdan Paul, antrenorul voleibalistelor de la ”Agro”.

Cupa BMW BanatCar va avea și alte surprize pentru spectatorii prezenți în sală. În fiecare zi aceștia pot câștiga un telefon mobil. Regulamentul de concurs fiind postat pe pagina de Facebook a clubului UVT Agroland. Celelalte dueluri pe care le va aduce turneul din weekend de la ”Olimpia” sunt: CSM Volei Alba Blaj – Linamar Békéscsaba, sâmbătă, ora 17, UVT Agroland Timișoara – U NTT Data Cluj, sâmbătă, ora 19.30, respectiv, U NTT Data Cluj -Linamar Békéscsaba, duminică, ora 11, și UVT Agroland Timișoara – CSM Volei Alba Blaj, duminică, ora 13.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.