Șoc în Cupa României: ASU Politehnica se va întâlni, în premieră, cu...

Șoc în Cupa României: ASU Politehnica se va întâlni, în premieră, cu ACS Poli. Când va avea loc derby-ul alb-violet al Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI
Suporterii lui ASU Politehnica. Foto: Gabriel Brezeanu

Surpriză la tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României. Dacă până acum s-au evitat în jocurile amicale și nici nu au avut întâlniri în campionat, cele două proiecte rivale timișorene, ACS Poli și ASU Politehnica se vor întâlni, în premieră, în 16-imile competiției KO.

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marţi, miercuri și joi (24-26 octombrie), cu începere de la ora 14.30, cu excepţia partidelor televizate.


Duelurile din această fază a competiției se dispută în manșă unică, pe terenul echipei cu clasare inferioară în sezonul trecut.

Prima reacție după tragerea la sorți a venit din partea președintelul lui ACS Poli, Sorin Drăgoi. ”E un derby pentru Timișoara. Asta e clar. Se va juca cu siguranță pe Dan Păltinișanu. Probabil e un meci al orgoliilor. Dar eu mă bucur, cum suporterii își doreau acest meci din ambele părți, acum se va vedea adevărat valoare a echipelor…”, a declarat Sorin Drăgoi la DigiSport.

Iată programul complet al 16-imilor:

FC Botoșani – CFR Cluj

ASU Politehnica – ACS Poli

Sepsi – CSU Craiova

FC Argeș – Poli Iași

Concordia – Astra

Sănătatea Cluj – FCSB

CSM Școlar Reșița – Viitorul

Aerostar – Dinamo

Petrolul – Mioveni

Un. Slobozia – ASA Tg. Mureș

Dacia Brăila – Juventus Buc.

CS Afumați – UTA

Chindia – Academica

U Cluj – Miroslava

Metaloglobus – Gaz Metan

Hermannstadt – Voluntari

ACS Poli a făcut parte din urna A, a echipelor care au ajuns în faza optimilor în sezonul trecut. ASU Politehnica a fost distribuită în urna B la tragerea la sorți de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.