Remus Steop și-a dat demisia de la Ripensia: ”Decizia era luată înainte...

Remus Steop și-a dat demisia de la Ripensia: ”Decizia era luată înainte de meciul de la Afumați”. Roș-galbenii au rămas și fără ”secundul” Orlando Trandu

0
DISTRIBUIȚI
Remus Steop (în picioare), Orlando Trandu (la dreapta de ”principal”)

Ripensia Timișoara a rămas oficial fără antrenor principal după 13 runde în Liga a II-a. Tehnicianul Remus Steop spune că a luat decizia de a pleca încă dinaintea jocului de la Afumați, pierdut cu 0-2 de roș-galbeni. Meci în urma căruia gruparea din ”Ciarda Roșie” a ajuns la cinci înfrângeri consecutive.

Remus Steop, tehnicianul care a condus Ripensia din D până în B, a renunțat la postul de ”principal” al roș-galbenilor.


După eșecul din weekend nou promovata timișoreană a ajuns pe locul 10 deși a avut un start senzațional de campionat, cu perioade chiar pe prima poziție. Despărțirea s-a oficializat astăzi după o discuție finală între președintele Radu Ienovan și acum fostul antrenor al Ripensiei.

”Am renunțat înainte de joc. Sunt multe lucruri, nu neapărat rezultatele. Am considerat că e cea mai bună soluție. Nu vreau să spun (n.r. celelalte motive)… Vreau să-i felicit pe jucători pentru tot ce au făcut cât am fost antrenor. Pentru rezultatele avute, am avut o relație foarte bună cu președintele Ienovan. Decizia am luat-o încă din cursul săptămânii trecute, am zis să încerc, poate mai reușim ceva. Oricum, indiferent de rezultat decizia era luată”, a declarat Remus Steop pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat de subțirimea vizibilă a lotului ripensist, Steop nu a căutat scuze în acest aspect. ”În momentul în care am acceptat în vară, mi-am asumat riscurile. Poate ar trebui și jucătorii să-și asume responsabilități față de anumite lucruri… Nu știu cine vine, nici nu mă interesează”, a mai spus Steop. Colaboratorul tehnicianului, ”secundul” Oli Trandu, nu mai continuă nici el în ”Ciarda Roșie”.

Radu Ienovan, președintele Ripensiei, nu a putut fi contactat până la redactarea acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.