Ultrașii timișoreni i-au vizitat pe ”Băieții în ghete” la ultimul antrenament înaintea...

Ultrașii timișoreni i-au vizitat pe ”Băieții în ghete” la ultimul antrenament înaintea duelului cu UTA Arad VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Peluza Sud / Facebook

Suporterii Politehnicii le-au făcut o vizită favoriților înaintea derby-ului de mâine. Gruparea susținută de druckeri își dorește mai mult decât o prestație onorabilă în fața rivalei UTA în acest sezon și au dorit ca mesajul lor să fie clar și pentru elevii lui Bogdan Andone.

Circa două sute de ultrași alb-violeți au fost prezenți astăzi pe arena ”Știința” pentru ultima ședință de pregătire a ”Băieților în ghete” înaintea înfruntării cu UTA Arad.


Fanii timișoreni au afișat mesajul ”Ca pe Celtic să întreci / Orice echipă în în orice meci”, versuri din imnul ”Zi cu soare”. Ultrașii au aprins mai multe torțe și au cântat ”piesele” tradiționale, printre care și cele împotriva vecinilor din Nord. Jucătorii alb-violeți s-au alăturat la final galeriei care îi va susține necondiționat din Peluza Sud a arenei ”Dan Păltinișanu”.

O acțiune similară e organizată și de către galeria arădeană pentru elevii lui Cristian Todea. Mâine, de la ora 15.30 ASU Politehnica întâlnește UTA, în runda a 12-a a Ligii a II-a. Meciul va avea loc pe ”Dan Păltinișanu” iar intrarea generală costă 10 lei. Spre deosebire de duelul din primăvară suporterii vizitatori vor sosi direct la stadion cu autocarele, renunțând la un marș prin orașul de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.