Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție. Ce afaceri...

Topul firmelor, organizat de CCIAT, la cea de-a 24-a ediție. Ce afaceri de succes din Timiș vor primi Trofee de Excelență VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Topul Firmelor din județul Timiș va ajunge anul acesta la cea de-a XXIV-a ediție. Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va avea loc vineri, 27 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, când va fi premiată performanța în materie de afaceri și nu numai.

Florica Chiriță, directorul general al CCIAT, prezentă în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, a explicat că „avem emoții ca de fiecare dată, pentru că este cel mai mare eveniment al Camerei de Comerț, acolo unde îi premiem pe cei care-și pun la bătaie sănătatea, banii, familia, pentru o afacere”.

Seara care va începe la ora 19.00 va fi una ce se va desfășura sub semnul premierelor. Tot în cadrul Topul Firmelor va avea loc și o lansare de carte dedicată Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu titlul „101 premiere naționale, europene, mondiale, timișorene, până în 1946”, scrisă de istoricul timișean Ioan Hațegan, specializat în istoria Banatului. „Premierele sunt multe și le veți găsi în carte. Fiecare deținător al Trofeului de Excelență va primi volumul. Este prima Cameră de Comerț înființată în România, în 1850, reînființată în 1990, iar premierele vor curge râu”, a spus Florica Chiriță.

Nu mai puțin de 11 premii speciale se vor acorda celor din județul Timiș care au excelat, atât ele, cât și locurile de pe podium urmând să le fie acordate un trofeu special din cristal. „Trofeul de Excelență în afaceri se îndreaptă anum acesta către firma cu cea mai mare cifră de afaceri, PROFIROM, iar premiul va fi înmânat de directorul Direcției Regionale în Afaceri, Ioan Dragomir”, a explicat Florica Chiriță, aflată în studioul HDV.

De pe lista firmelor cărora li se vor acorda premii speciale nu poate lipsi Zoppas Industrias România, condusă de Carmen Rusmir, care va primi Trofeul de Excelență în afaceri pentru firma care a creat cele mai multe locuri de muncă în județul Timiș.


Cu toate acestea, ZIR a fost nevoită să se extindă în Serbia, la Kikinda, din cauza lipsei forței de muncă din județ.

Totodată, în cadrul Topul Firmelor 2017 va fi premiată deja celebra apă Aur’a, afacere din Timiș care a ajuns aproape peste tot în lume. „Cu drag îmi face plăcere să vorbesc de ele. Celebra apă Aur’a este singura apă care a primit trei stele de aur de la Bruxelles, iar dacă a fost premiată cu ele , înseamnă că trebuie să îi dăm un premiu de recunoaștere internațională la cel mai înalt nivel. Apa Aur’a este peste tot! Premiul va fi înmânat de președintele Consiulului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, pentru că izvorul este în Caraș, la Ocna de Fier”, a menționat Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

În lumina reflectoarelor vor intra pe data de 27 octombrie și Teatrul Național „Mihai Eminescu”, respectiv echipa de rugby campioană a Timișoarei, Saracens. „Trofeul de Excelență pentru cultură se va duce anul acesta la Teatrul Național din Timișoara. Avem și un trofeu de excelență pentru sport, pe care îl vom acorda celor de la RCM Saracens, pentru că sunt campioni naționali de câțiva ani. Ne mândrim cu ei”, a precizat Florica Chiriță.

Spre deosebire de anii precedenți, când ceremonia dura foarte mult, pentru Topul Firmelor 2017 vor avea loc schimbări de bun augur. „Nu va fi ceremonie lungă. Va dura maximum 45 de minute. Avem doar parteneri care au fost alături de noi și își vor face promovare, pentru că noi nu avem sponsori, trebuie să menționez”, a explicat invitata PRESSALERT LIVE.

Printre invitații care vor destinde audiența se numără Pasărea Colibri, fiind prezent Mircea Baniciu, dar și campionii naționali, europeni și mondiali la dansuri sportive, conduși de Raul Avram. Nu va lipsi Corul Operei, care își va demonstra măiestria în debut sau un naist care va pregăti un număr de surprize pentru invitați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.