Traian Băsescu, la Timișoara: „Neimplicarea duce la monștri de genul celui pe...

Traian Băsescu, la Timișoara: „Neimplicarea duce la monștri de genul celui pe care îl vedeți acum la guvernare”

0
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă organizată de PMP Timiș cu ocazia susținerii candidatului partidului la Primăria Checea, Aranca Valea, că este important ca oamenii să iasă la vot.

„La alegeri participă circa 800 de oameni, probabil parte din ei sunt plecați în străinătate la muncă prin Europa, altă parte nu se implică. Eu i-aș chema de data asta pe toți să se implice pentru că neimplicarea duce la monștri de genul celui pe care îl vedeți acum la guvernare.


Candidata noastră este cea mai bună pentru că a dovedit că se poate. Această comună nu a accesat niciodată fonduri europene în timp ce doamna Aranca cu soțul, pe hectarele lor, au primit finanțare de 1.5 milioane de euro pe cinci proiecte europene. (…) Dincolo de un om extrem de atașat de oameni, cred că le oferim și un bun manager. Un om care a obținut un milion de euro bani europeni nu este un om care nu poate face proiecte cu bani europeni, dacă a putut pentru afacerea pe care o are cu familia”, a declarat Băsescu.

Aranca Valea are 49 de ani, și are trei copii. A avut paru copii, dintre care doi adoptați, însă unul din ei a decedat. Aceasta a obținut, alături de soțul ei, finanțare europeană pentru cinci proiecte de agricultură pe care le-a implementat în cadrul afacerii pe care o deține. La precedentele alegeri pentru primăria comunei, care are aproximativ 2.000 de locuitori, Valea a obținut aproape 35 de procente.

Postul de primar al comunei a rămas vacant după ce primarul Dorin Birdean a decedat. În cursa pentru funcţia de primar al comunei Checea au mai intrat şi candidatul susţinut de PSD şi ALDE Cristian Oniţă, preşedintele ALDE Checea, şi liberalul Daniel Florea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.