Traian Băsescu: „Nici Adrian Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la...

Traian Băsescu: „Nici Adrian Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid”

0
DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a criticat dur modul în care PSD guvernează România. Aflat la Timișoara, Băsescu și-a exprimat opinia că sub conducerea lui Liviu Dragnea, social-democraţii au depăşit orice limite în ceea ce priveşte politizarea guverării. Fostul şef de stat este de părere că nici pe vremea lui Adrian Năstase situaţia nu era atât de gravă.

„Prin incompetenţă şi acţiune pompieristică oamenii ăştia nu îşi dau seama ce fac economiei, pentru că în momentul de faţă toate societăţile sunt în perioada de pregătire a bugetului pentru anul viitor şi nimeni nu ştie cum să îşi scrie bugetul şi ce resursă va avea la dispoziţie pentru producţie sau servicii şi pentru dezvoltare.


(…) Toţi au păreri şi când vine Dragnea şi trage concluzii chiar îţi dai seama că vorbeşte unul fără să ştie celălalt ce a vorbit cu o zi înainte la televizor. Această guvernare mutată la partid este cea mai toxică guvernare pe care a avut-o România. Nici Adrian Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid cum a fost mutată acum. Sigur, explicaţia e simplă, Năstase era şi prim-ministru, mai mutase şi ceva din partid pe la guvernare pe când Dragnea nu e prim-ministru, ci e preşedinte de partid şi atunci guvernul este la partid. Cred că suntem într-un stil de guvernare absolut nedemocratic în care Guvernul nu este al României, ci este al PSD. Nu spun neaparat că Tudose este un executant foarte disciplinat, dar are nişte limite din care nu poate ieşi”, a declarat Băsescu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.