Medic din Timișoara prins în flagrant în timp ce lua șpagă. Pentru...

Medic din Timișoara prins în flagrant în timp ce lua șpagă. Pentru ce erau banii VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Un ginecolog de la Maternitatea „Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara a fost prins în flagrant, astăzi, de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție la scurt timp după ce a luat șpagă 450 de lei. Medicul a încercat să se scuze, spunând că „am nevoie de bani să-mi plătesc chiria, cu ce să-mi plătesc chiria? (…) A vrut să-mi dea 250 lei, mi-a dat 250 de lei”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DGA, medicul a solicitat această sumă unui bărbat pentru a efectua un avort soției acestuia. Ginecologul i-a cerut mită bărbatului în urmă cu două zile, iar acesta n-a stat pe gânduri și a sunat la linia verde anticorupție a DGA – 0800 806 806 pentru a face o sesizare.

„Astăzi, 22 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție ( S.J.A.) Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical.


În fapt, în urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806 – faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile, prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei”, transmite DGA.

Acum, medicul ginecolog este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

6 COMENTARII

  1. Foarte bine . Mai multi oameni sa faca asta. Poate scapam de ideea tampita de a da spaga medicilor. Cu ce sa.ti platesti chiria?? Cu banii din salariu, daca nu iti ajung lucreaza altceva!

  2. Jalnica actiunea…pentru ce sunt platiti cu mii de euro lucratorii din acest serviciu?…foarte tare este acest DGA. Asta nu este cumva serviciul al carei sefa este prietena cu un popa cu care dispare in diferite „excursii” cu teme „religioase” sub acoperirea prietenei ei de la Camera de Comert ? Popa este vectorul prin care se face un trafic de influenta urias ! DGA…se aude ?

  3. Sa speram ca vom mai avea medici! Ceva politicieni avem, sau toti au devenit cinstiti…?!?!
    Actiunea nu e jalnica, putina corijare nu strica, daca se cer bani pt operatie si nu ai sa dai, ce faci samariteanule ?!?! Sau esti doctor si te operezi singur???!!!@

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.