Bojin: „Dobra a furat cât a putut”. Ce soluție are pentru schimbarea...

Bojin: „Dobra a furat cât a putut”. Ce soluție are pentru schimbarea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Aflat în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, Titu Bojin a spus că, din punctul său de vedere, perioada în care s-a aflat la conducerea Consiliului Județean Timiș a fost cea mai bună din ultimii 27 de ani, de la căderea cortinei de fier. Actualmente președinte al UNPR Timiș, Bojin speră ca în mandatul actual Călin Dobra să se ridice cel puțin la nivelul său.

„Călin Dobra e un președinte tânăr, nu poate să le învețe pe toate. A furat cât a putut”, a spus fostul președinte, referindu-se la faptul că mai tânărul său succesor a „furat” meserie.


„E un președinte bun, ghinionul e doar că are o majoritate foarte fragilă. UNPR susține proiectele domnului Dobra, care sunt în concordanță cu ce spun oamenii. Nu am votat împotriva proiectelor susținute de executiv”, a declarat Titu Bojin.

În ceea ce privește procesul de fuziune în care sunt angrenate PMP și UNPR, Bojin este încrezător că partidul din care face parte va avea câștig de cauză. „E primul termen care se discută în proces. În condiții normale, pe 8 e primul termen al procesului de fuziune cu PMP. Eu zic că va câștiga UNPR și își va continua drumul în condiții normale”, a specificat Bojin.

Întrebat dacă vizează schimbarea din funcții a unor anumiți membrii din cadrul Consiliului Județean Timiș, președintele din județ al UNPR a lăsat să se înțeleagă cât i-ar fi de ușor, în cazul unui câștig în instanță. „Există posibilitatea să schimbăm pe oricine din funcție, fără să avem două treimi, oricare se pot schimba. O facem să plece, poate să fie cu oricine. Când se pune problema de schimbare… Se poate schimba oricare dintre cei de la consiliul județean, fără două treimi, cu jumătate plus unu, e formă legală, dacă nu își dă demisia”, a subliniat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.