Decembrie caritabil alături de solista Beck Corlan. Ce cauze promovează

Decembrie caritabil alături de solista Beck Corlan. Ce cauze promovează

0
DISTRIBUIȚI

Solista Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, va face parte din juriul concursului „Studenţii au Talent“, eveniment care va strânge fonduri pentru susținerea activităților realizate de Asociația „Little People” România în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de cancer.

„Prin evenimentul caritabil „Studenții au Talent” ne propunem să dăruim momente de neuitat, zâmbete sincere și, nu în ultimul rând, să devenim un sprijin pentru cei aflați la nevoie. Anul acesta, cea de-a doua ediție a evenimentului va avea loc pe data de 14 decembrie, ora 19.00 în „Like Pub” Timișoara. Biletul de intrare va costa zece lei, iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru susținerea activităților realizate de Asociația „Little People” România în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de cancer.
Pentru înscrierea în cadrul concursului ne veți găsi la numărul de telefon: 0755604226“, spun organizatorii acestui eveniment caritabil.

Un alt eveniment similar va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 20.00, la Ambasada, unde Beck Corlan va susţine un concert pentru Africa.

„În Africa, în slum-ul (mahalaua) Kibera (Nairobi), care este al doilea cel mai sărac loc din lume după cel din Mumbai, la şcoala Hope Academy, unde sunt peste 500 de copii foarte săraci, pentru care masa de la şcoală este singura mâncare ce o primesc într-o zi, acolo se găsesc mâini de români, care servesc aceşti copii cu ceea ce ei la rândul lor reuşesc să adune în timpul anului.


Este vorba despre mai mulţi tineri timişoreni şi de prin ţară, care fac parte din Organizaţia Tumaini. În 18 decembrie, de la ora 20.00, vă invităm la Ambasada unde veţi avea partea de muzică Soul, Funk, Pop-Rock din partea trupei Beck Corlan. Scopul acestui concert este unul caritabil. Dorim să strângem cât mai mulţi bani pentru a putea ajuta cât mai mulţi copii din slum-ul Kibera. Intrarea la concert se face pe baza unei donaţii, aceasta fiind de 20 lei“, spune Beck Corlan.

Artista a lansat acum doi ani albumul de debut „Poduri de Pace”, care cuprinde 12  compoziţii în limba română. La sfârşitul anului 2013, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii.

După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. De altfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu, iar la sfârşitul anului 2015, Beck Corlan a lansat o piesă dedicată românilor, de Ziua Naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.