Vestea care l-a făcut pe Nicolae Robu să-și dezlănțuie nervii la adresa...

Vestea care l-a făcut pe Nicolae Robu să-și dezlănțuie nervii la adresa pesediștilor din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Vestea că CJ Timiș va face primii pași pentru amenajarea unui complex sportiv în zona Stadionului „Dan Păltinișanu” i-a provocat primarului Timișoarei, Nicolae Robu, un adevărat episod de isterie la adresa partidului din care face parte șeful CJ Timiș, Călin Dobra. Deranjat că CJ Timiș se laudă cu un nou stadion care ar urma să fie construit cu bani de la Compania Națională de Investiții, Robu a atacat dur PSD.

„Mi s-a spus că stadionul pe care îl avem în lista sinteză va putea intra discuție pentru finanțare după ce se finalizează stadioanele începute pentru anul 2020. Acesta e răspunsul pe care l-am primit de la CNI, pentru că eu fac demersuri din 2012, în mod constant, și pentru stadion, și pentru sala polivalentă, și pentru centura Timișoarei. Constat că din nou CJ politizează și asta. Nu a făcut nimic CJ Timiș, nu are nicio realizare, în loc să își caute proiecte, în loc să facă ceva cu Muzeul Banatului, în loc să facă ceva cu terenul de vizavi de Hotel Timișoara unde a fost centrul militar, mereu vine și intră peste obiectivele Timișoarei.


Păi stadionul din Craiova este al CJ Dolj sau după ce l-a construit CNI l-a dat primăriei? Sălile polivalente de peste tot sunt ale consiliilor județene? Eu mă mir că dumneavoastră nu vă solidarizați cu mine ca om politic, nu cu persoana Robu, ci cu interesele orașului Timișoara. Cum e posibil ca în Timișoara să îți vină acest partid, care nu știu unde va ajunge în relația cu cetățenii continuând să sfideze orice normă de respect pentru oricine?! Eu am mai spus o data simbolic de dat cu pietre, dar, Doamne ferește, dacă se continua așa, ce își închipuie PSD-ul că va face excepție în istorie să nu dea socoteală de toate fărădelegile pe care le comite? Ei sfidează și ideea de justiție, sfidează și ideea de afacere, sfidează ideea de administrație publică, sfidează interesele orașelor și ale cetățenilor acestei țări. Nu se poate așa ceva. Cine a mai pomenit să se implice consiliile județene în așa ceva. Declarația a fost vom demola Stadionul „Dan Păltinișanu” și vom face un nou stadion. Evident că nu îl face CJT, îl face CNI, dacă tot o să se facă. Dar întreb eu, nu e păcat, dacă noi tot nu avem stadioane în orașul nostru? Echipa de rugby joacă unde joacă, întreb eu nu e păcat să demolăm Stadionul „Dan Păltinișanu?”, a declarat Robu astăzi, în cadrul conferinței de presă  de la primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.