Trupa Phaser a lansat o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă VIDEO

Trupa Phaser a lansat o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timişoreană Phaser a lansat o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă, „Home for Christmas” beneficiind şi de un videoclip.

Phaser a început în acest an colaborarea cu label-ul MediaPro Music şi a lansat single-ul şi videoclipul “Alerg”, „piesa care îţi va răsuna în minte chiar după prima ascultare“, după cum se spune în comunicatul de presă.


La mijlocul anului trecut, Phaser a lansat videoclipul melodiei „Mă aprinzi”, cu un concert care a avut loc la Vineri 15.

Formaţia alcătută din Carina Dumitru – voce, Radu Racz – bass, Lucian Oprișan – clape, Arnold Birta – tobe și Sebastian Bârzeianu – chitară a devenit o prezenţă cunoscută în oraşul nostru. În 2015, trupa a lansat „Valuri” şi „Mi-e dor de tine”, iar solista formaţiei a colaborat pentru o piesă alături de membrii trupei Desant. Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai.

Primul videoclip din cariera formaţiei timişorene Phaser s-a lansat acum patru ani. În filmările videoclipului „Pour toi et moi” au fost implicate peste 30 de persoane, printre care s-au numărat şi câţiva artişti timişoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.