Șeful Consiliului Județean Timiș spune că doar parlamentarii PSD i-au răspuns unei...

Șeful Consiliului Județean Timiș spune că doar parlamentarii PSD i-au răspuns unei invitații de a veni la consultări. Cine-l acuză că „minte cu nerușinare”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, i-a invitat pe parlamentarii de Timiș la discuții. Prima care a făcut publică invitația este Alina Gorghiu, senatoare PNL Timiș, care a explicat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că așteaptă să vadă care sunt proiectele prioritare pentru județ și cum pot fi ele susținute de parlamentarii de Timiș.


Contactat de presa locală, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a susținut că parlamentarii PSD Timiș sunt singurii care au răspuns invitației.

Astăzi, senatorul USR Timiș, Nicu Fălcoi, l-a acuzat pe Dobra că minte cu nerușinare. „Vreau să amintesc de o declarație dată de domnul Dobra care a spus că a invitat toți parlamentarii de Timiș la discuții și a spus că i-au răspuns doar parlamentarii pesediști. Vreau să vă spun că minte cu nerușinare domnul Dobra. Și mie mi-a scris un consilier de-al lui, domnul Nădăștean, dumnealui mi-a trimis un mail la care i-am răspuns fără nicio discuție. I-am spus că sunt dispus să mă întâlnesc cu dumnealui oricând până în data de 20 ianuarie, când voi pleca din Timișoara pentru că sunt alte locuri în care trebuie să fiu prezent. Mi-a răspuns că a primit mailul și că domnul Dobra va lua în considerare. Astept învitația domnului Dobra la discuții, ar fi bine să nu mai păcălească opinia publică altă dată”, a declarat Nicu Fălcoi. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a explicat pentru PRESSALERT.ro că parlamentarii pot merge la el individual în funcție de programul lor pentru a discuta despre problemele importante pentru oraș și județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.