USR Timiș, despre PSD, după debarcarea lui Tudose: „grup infracțional organizat”

USR Timiș, despre PSD, după debarcarea lui Tudose: „grup infracțional organizat”

0
DISTRIBUIȚI

USR Timiș trage un semnal de alarmă după ce, aseară, premierul Mihai Tudose a demisionat din funcție ca urmare a deciziei Comitetului Executiv al PSD de a-i retrage sprijinul politic. Conducerea locală a partidului este de părere că PSD a periclitat stabilitatea națională demițând al doilea premier în decurs de doar un an.

„USR Timiș consideră că, o dată cu decizia de ieri seară, PSD trebuie să dispară definitiv de la conducerea țării, fiindcă și-a confirmat în mod flagrant incapacitatea de a guverna România și de a asigura stabilitatea de care avem nevoie, cu atât mai mult cu cât străbatem un context european complex și deloc lipsit de primejdii, plus că ne aflăm cu puține luni înainte de preluarea de către România a președinției Consiliului U.E.


Nimic din toate aceste elemente extrem de importante nu a contat însă în ecuația jocurilor de putere din interiorul PSD, ai cărui reprezentanți au azvârlit din nou țara într-o criză politică.

Obediența oarbă față de Liviu Dragnea dovedită de majoritatea covârșitoare a membrilor CEx ai PSD ne-a oferit o hartă fidelă a complicităților din interiorul acestei caracatițe penale care este PSD. Monstruozitatea acestui grup infracțional organizat capabil oricând să arunce țara în aer dacă interesele proprii o cer este cu atât mai mare cu cât, în loc să își asume în mod public incapacitatea de a guverna, reprezentanți ai PSD au adus în discuție în cursul serii trecute posibilitatea unei și mai mari accentuări a haosului, prin recurs la suspendarea președintelui și deci capturarea țării în ghearele coaliției penale PSD – ALDE”, transmit cei de la USR Timiș. Aceștia spun că partidul din care fac parte este pregătit să preia conducerea guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.