Tragedie în Gara de Nord din Timișoara: o persoană găsită carbonizată și...

Tragedie în Gara de Nord din Timișoara: o persoană găsită carbonizată și una cu arsuri grave, după ce două vagoane au luat foc FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Angajații CFR și călătorii care se aflau în Gara de Nord din Timișoara în această dimineaă au trecut prin adevărate momente de panică. Două vagoane dezafectate au luat foc, iar pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a lichida vâlvătaia. La finalizarea intervenției a fost descoperită, în interior, o persoană carbonizată, iar una cu arsuri de gradele 2 și 3.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 5.00. La fața locului au intervenit imediat 17 pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică și un echipaj SMURD.

Timp de două ore și jumătate s-au luptat pompierii cu flăcările ce au mistuit pur și simplu două vagoane dezafectate din gară. La finalul intervenției, pompierii au găsit trupul carbonizat al unei persoane, dar și o altă victimă, un bărbat, în viață, cu arsuri de gradele 2 și 3.


Acesta a fost imediat preluat de echipajul medical și transportată la spital. Din primele informații, este vorba de oameni ai străzii ce se adăposteau în vagoanele nefolosite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.