Polițist local lovit cu mașina, intenționat, de un șofer pe care tocmai...

Polițist local lovit cu mașina, intenționat, de un șofer pe care tocmai îl amenda

0
DISTRIBUIȚI

Un agent al Serviciului Circulație din cadrul Direcției Poliției Locale a Primăriei Municipiului Arad, aflat în timpul serviciului în intersecția dintre strada Elena Ghiba Birta și bulevardul Ștefan Augustin Doinaș, în zona Pieței Mihai Viteazul, a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat, transmite aradon.ro.

Conform declarațiilor martorilor, colegi ai agentului sau arădeni aflați în zonă, se pare că agentul urma să îl sancționeze pe șoferul care l-a călcat.


În momentul în care acesta a aflat că va fi amendat, ar fi apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe agentul Poliției Locale. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Primăriei Arad, care au spus că „bărbatul parcase neregulamentar, astfel că cei doi agenți prezenți în intersecție i-au cerut să se legitimeze. Nu numai că acesta a refuzat să răspundă solicitării agenților, dar a și urcat în mașină, apăsând pedala de accelerație și accidentându-l pe unul dintre agenți”, transmite sursa citată. Cel mai probabil, șoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj.

Agentul a fost preluat de un echipaj SMURD de la fața locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Conform aradon.ro, acesta nu ar fi rănit grav, acuzând dureri la piciorul stâng și la coapsă.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.