Test în zăpadă: ACS Poli a remizat cu CNP Timișoara după ce...

Test în zăpadă: ACS Poli a remizat cu CNP Timișoara după ce a condus cu 4-1. Leo Grozavu a folosit o echipă bazată pe rezerve

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli a disputat astăzi un nou amical pe o vreme nepotrivită. Antrenorul Leo Grozavu a vrut să-și vadă din nou jucătorii pe care a mizat mai puțin în meciurile oficiale. Adversarul a fost unul local din Liga a III-a, tânăra echipă a Centrului Național de Pregătire Timișoara. În mod inedit jocul în zăpadă de la Baza 2 s-a încheiat cu scorul de 4-4, formația de ligă inferioară revenind după ce a fost condusă la trei goluri diferență.

Echipa de primă ligă a deschis rapid scorul prin Șeroni, care a transformat un penalty obținut de Drăghici în minutul 8. Peste niciun minut scorul era 2-0 pentru ACS Poli, de această dată marcator a fost Velcotă. CNP Timișoara a redus din diferență cinci minute mai târziu prin Casian. Același Velcotă (24) a refăcut diferența apoi a stabilit scorul pauzei: 4-1, în urma unei noi lovituri de la 11 metri.

Echipa sub 18 ani a Centrului nu a cedat și în partea secundă a revenit, ce-i drept juniorii au beneficiat și de ”liber” la câteva ofsaiduri. Astfel au marcat Pițigoi (min. 51) și Șimăndan (81). Mai mult, jocul a fost încheiat cu o reușită spectaculoasă, de la distanță, bară-gol, autor: Casian.

ACS Poli încearcă să profite de pauza competițională pentru jocurile naționalei și va merge sâmbătă la Cluj pentru un duel cu CFR, stabilit la ora 12.


Unul în care va fi folosită o echipă mai apropiată de cea de bază.

ACS Poli: Smaranda – Ciucur (46 Pop), Khubutia, Şeroni (46 L. Oprea), Neagu – Carabela, Velcotă, Zaluschi, Popovici – Bîrnoi, Drăghici.

CNP Timișoara: Dobre – Goța, Filip, Kovari, Țiereanu, Coroiu, Jurj, Stoianovici, Peter, Casian, Pițigoi. Au mai intrat: Bănceanu, Șimăndan, R. Popa, D. Popa, Gîdea, Pop, Pădure. Antrenor: Cristian Petcu.

Leo Grozavu: ”Am avut ghinion”

”Principalul” lui ACS Poli speră ca echipa sa să-și revină în această primăvară. Leo Grozavu a invocat și faptul că jucătorii săi nu au avut nici noroc în ultimele dueluri din Liga I. ”Anul acesta am avut ghinion cu o iarnă foarte păcătoasă, dar asta este. Am urmărit, ca de fiecare dată la aceste amicale, să-i văd pe cei care au evoluat mai puțin, să joace și ei mai mult, să aibă contact cu adversari, să-și găsească spațiile în teren. Acesta e scopul, ca jucătorii să aibă un ritm de joc corespunzător. Am solicitat un test și la sfârșit de săptămână, chiar dacă îl doream în Timișoara nu am găsit un adversar care să ne pună probleme. Mergem la Cluj, vom întâlni echipa de pe primul loc, va fi un test mai mult ca sigur util”, a declarat tehnicianul.

”Mai mult ca sigur toate partidele vor fi dificile până la finalul play out-ului… Ne îngrijorează mai multe lucruri, de mai mult timp, dar încercăm de la zi la zi, de la etapă la etapă, să le punem la punct. Am avut o perioadă nu foarte fastă, sperăm să ne părăsească și ghinionul. Nu au fost rezultate dezastruoase, dar total nefavorabile nouă… Au fost și faze care puteau să ne aducă mult mai mult. Sperăm să aducem și noi puncte, altfel e foarte greu să ne salvăm”, a conchis Leo Grozavu.

Astăzi, Alex Popovici a acuzat o problemă medicală apărută pe parcursul jocului, în timp ce Esteban Ciaccheri nu a putut fi folosit. ”Nici nu a apucat să joace și s-a accidentat”, a adăugat amar Grozavu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.