Anunț de ultimă oră al meteorologilor. Banatul, sub cod galben de ninsori,...

Anunț de ultimă oră al meteorologilor. Banatul, sub cod galben de ninsori, polei și vânt

0
DISTRIBUIȚI

iarna timisoara

Noi vești proaste aduse de meteorologi.


Banatul se află începând de astăzi, de la ora 18.00, și până mâine, la ora 15.00, sub cod galben de vreme rea. Astfel, se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, se va depune un strat de zăpadă local consistent, polei, precum și intensificări ale vântului.

“În Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali începând din seara zilei de luni (19 martie) și până în dimineața zilei de marți (20 martie), temporar vor fi mai ales ninsori moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Îndeosebi în sudul Olteniei se va forma polei. (…) Temporar, vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 50…55 km/h, mai mari în zona montană înaltă, dar și pe litoral pe parcursul zilei de marți (20 martie) unde vor atinge 65 km/h”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Din vestul țării, sub avertizarea cod galben de vreme rea se află județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și o parte din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.