Anunțul primarului Robu legat de penele de curent de pe marile bulevarde...

Anunțul primarului Robu legat de penele de curent de pe marile bulevarde din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Penele de iluminat public vor fi o simplă amintire la Timișoara. Cel puțin asta promite primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a declarat astăzi că a avut o întâlnire tranșantă cu conducerea companiei Enel, căreia i-a cerut să facă investiții pentru a duce infrastructura de iluminat la standardele necesare în 2018. Primarul spune că primele rezultate se văd în zona de sud a orașului, acolo unde locuiește și el.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, în cadrul conferinței săptămânale de la primărie, că în zona de sud a orașului penele de iluminat public au devenit extrem de rare.


„Explicația este că s-a intervenit la nivel de infrastructură. Eu am spus, după ce am avut acea ieșire la adresa Enel Distribuție, și am spus că o să fac compania de râs în toată lumea. Am avut o discuție cu conducerea companiei și mi s-a promis că se vor face investiții (…) și s-au ținut de cuvânt. Nu pot să fiu mulțumit, dar apreciez progresul făcut”, a declarat primarul Timișoarei astăzi.

Amintim că, în ultimele veri, marile bulevarde din Timișoar rămâneau aproape seară de seară în beznă, cu toate că primăria plătea bani pentru serviciile de iluminat public. În schimb, zonele din Timișoara în care cetățenii pot vedea becurile de la stâlpii de iluminat public aprinse în timpul zilei nu sunt deloc puține. Explicația primarului Robu? Compania face verificări de sistem, pentru a vedea dacă becurile nu sunt arse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.