Foştii membri ai trupei timişorene Within The Nova revin pe scenă cu...

Foştii membri ai trupei timişorene Within The Nova revin pe scenă cu o nouă formaţie

0
DISTRIBUIȚI
Diana “Saska” Păscuţiu, fosta solistă vocală a trupei Within the Nova.

După ştirea destrămării formaţiei timişorene Within The Nova, patru dintre foştii membri ai formaţiei au postat un mesaj prin intermediul Facebook-ului în care explică motivele care au dus la acest eveniment nefericit.

„Destrămarea trupei Within the Nova nu a fost una în unanimitate, noi nu ne-am dorit ca acest lucru să se întâmple în felul acesta, fără ca noi, restul, să ştim măcar sau fără să fim anunţati înainte. Este decizia unui singur om de a pune capăt trupei în urma mai multor neînţelegeri interne. Am fost privaţi de acces la toate conturile aparţinând trupei, iar numele “Within the Nova” a fost înregistrat la OSIM pe ascuns de către Alex Rizea pe numele lui, el fiind în momentul de faţă singurul deţinător de drepturi al trupei WTN, cât şi a tuturor pieselor noastre. Deşi este un caz nefericit, dorim ca lumea să ştie că noi, restul membrilor WTN, vom continua să facem muzică“, a fost mesajul postat de Diana Pascutiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici şi Richard Ebner, foştii membri ai trupei.

Vă reamintim că trupa Within The Nova a lansat, pe 1 februarie, albumul de debut intitulat „Infinite Cycles“, prin casa de discuri Dark Alliance Records.


Discul a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor şi de recenzii favorabile chiar şi în presa internaţională dedicată acestui gen muzical. Within the Nova s-a înfiinţat în 2016 şi a fost formată din Alex Rizea, Diana Păscuțiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici şi Richard Ebner. „Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, heavy metal), rezultând un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, şi tematici atmosferice“, spuneau membrii trupei vizavi de stilul abordat.

„Am trecut prin momente dificile, am fost luaţi total prin surprindere de întregul caz, însa vă putem spune că după ce am făcut publică versiunea noastră a evenimentelor, în ciuda declaraţiilor apărute ulterior, am continuat să luptăm în tăcere spre a mai salva ceva din ceea ce a fost ‘Within the Nova’. Nu ştim însă în ce măsură acţiunile noastre au fost suficiente. La finalul zilei, ‘Within the Nova’ va rămâne mereu în sufletele noastre, indiferent de cele întâmplate. Focusul nostru de acum înainte este pe viitor, pe noua trupă ce dorim să o întemeiem, fiindcă întotdeauna privirea către ‘înainte’ este cea care te ridică şi te duce mai departe, niciodată cea îndreptată înapoi. Nu vom divulga înca numele trupei (acest lucru va fi făcut oficial în momentul în care avem totul pregătit), dar putem să dăm cateva detalii legate de planurile noastre pe următoarea perioadă. În momentul de faţă pregătim toate materialele ce ţin de nume (logo, artwork) şi ne definitivăm direcţia în care vom merge. Ştim cu siguranţă că vom rămâne în formula aceasta de 4 membri, fiecare păstrându-şi rolul avut în WTN, însă stilul spre care vom tinde va fi unul mai diferit. Am început să ne aranjăm ideile şi conceptul pentru noua trupă, să ne găsim identitatea şi să începem să planificăm lucrul propriu-zis la materialul nou. Dacă totul va merge conform planului, ar trebui ca până în vară să avem 6 piese cu care să ieşim din nou pe scena muzicală din România. Ne vedem cât de curând şi mulţumim tuturor pentru susţinerea acordată!“, ne-a declarat Diana “Saska” Păscuţiu, fosta solistă vocală a trupei Within the Nova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.