Calea Buziașului, coșmar pentru pietoni. De ce se fac plombări pe ploaie...

Calea Buziașului, coșmar pentru pietoni. De ce se fac plombări pe ploaie pe Calea Şagului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Plimbările pe Calea Buziaşului pot deveni adevărate aventuri pentru pietonii care se avântă să meargă pe jos. Trotuarele sparte şi lăsate în paragină de ani buni par să fie uitate de administraţia locală din Timişoara. Dacă în zona Soarelui în ultimii ani s-au făcut nenumărate investiţii, asfaltări şi amenajări de locuri de parcare, Calea Buziaşului a fost complet uitată de autorităţi.

PRESSALERT.ro a contactat Primăria Timişoara pentru a afla de ce în zonă nu se fac investiţii. Reprezentanţii municipalităţii ne-au informat că pentru reabilitarea Căii Buziaşului a fost scris un proiect care va fi depus în viitorul apropiat pentru finanţare europeană. Până nu primim un răspuns privind alocarea de bani de la bugetul Uniunii Europene nu putem să facem intervenţii pentru reabilitarea zonei.

De ce se fac plombări pe ploaie pe Calea Şagului

Însă, după cum demonstează lucrările de pe Calea Şagului, nici intervenţiile nu garantează confortul şoferilor. În vara anului 2017, Calea Şagului era reabilitată de SDM, compania din subordinea Consiliului Local Timişoara care are monopol pe toate lucrările de reabilitări de drumuri.


În luna noiembrie, apăreau primele probleme în trafic, după ce asfaltul a „puşcat” în mai multe locuri. Primele zile de primăvară le-au adus şoferilor o nouă supriză neplăcută: zeci de gropi în asfalt, pe care SDM le-a plombat pe ploaie.

Directorul SDM Valentin Martânov a explicat pentru PRESSALERT.ro că „la vremea aceasta, cât timp afară îngheaţă şi dezgheaţă pot să apară şi alte gropi. Lumea tot timpul acuză că nimic din ce e făcut nu este bun. Uitaţi-vă în ţară şi în toată lumea, peste tot apar gropi primăvara. Pe Calea Şagului se plombează şi apoi se vor relua lucrările când vremea va permite. Angajaţii SDM au fost suprinşi de vremea rea cu asfalt. Ce era să facă, să îl arunce?”

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.