Care este stadiul lucrărilor pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva....

Care este stadiul lucrărilor pe lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce progres important a fost făcut FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1325470794">

Noi vești în ceea ce privește stadiul lucrărilor pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva sunt aduse de Asociația Pro Infrastructură. Potrivit reprezentanților ONG-ului care urmărește derularea proiectelor de infrastructură, față de acum zece zile, este vizibil un progres al lucrărilor în câteva puncte critice, cum este “dealul liliecilor”.

“Progresul pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva este vizibil în câteva puncte critice, mai ales la „dealul liliecilor”, acolo unde constructorul (UMB) avansează bine la ambele viaducte din capetele dealului. Operațiunile de excavație (săpătură) în versant continuă și se observă tot mai clar pe unde va trece efectiv autostrada”, transmite asociația.

De asemenea, potrivit ONG-ului, în zona Mintia se lucrează la zidul de sprijin dintre corpul autostrăzii și drumul județean relocat. “Și în alte segmente ale tronsonului avem progres. De exemplu, la Centrul de Întreținere și Coordonare (CIC), principalele structuri încep să prindă formă”, explică Asociația Pro Infrastructură.

Vă reamintim că pe acest șantier sunt mobilizați, în această perioadă, aproximativ 600 de muncitori, precum și aproape 170 de utilaje. Deși lucrările continuă într-un ritm bun, reprezentanții ONG-ului estimează că șoferii nu vor putea circula pe acest lot în 2018, pentru că “este în continuare foarte mult de muncă”.

Cei 22 de kilometri ai lotului patru al autostrăzii Lugoj-Deva trebuiau finalizați în mai 2016, costul lucrărilor fiind estimat la aproape 420 milioane de lei, fără TVA. Lucrările pe cele trei loturi ale autostrăzii din vestul țării au început în 2013 și 2014. În total, autostrada Lugoj-Deva va avea în jur de 100 de kilometri.

Foto: Asociația Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.