Firme și instituții, invitate să devină organizații gazdă într-un subprogram derulat de...

Firme și instituții, invitate să devină organizații gazdă într-un subprogram derulat de Camera de Comerț Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș caută organizații gazdă pentru sesiunea din acest an a “Pioneers into Practice”. Este vorba de un subprogram educațional cu o componentă de mobilitate, care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică și ateliere de lucru.

CCIA Timiș este unic partener oficial în România al Programului Climate-Kic pentru perioada 2014 – 2020, în cadrul căruia se derulează “Pioneers into Practice”. Astfel, reprezentanții instituției anunță că firmele și instituțiile timișene sunt invitate să participe în mod activ la derularea sesiunii 2018 a acestui subprogram, prin a deveni organizație-gazdă pentru “pionieri” internaționali.

Organizația gazdă poate fi o organizație non-guvernamentală (ONG), întreprindere mică sau mijlocie (IMM), firmă multinațională, universitate sau institut de cercetare din una din țările participante în program: Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Ungaria.

“A fi organizație-gazdă a unui „pionier” internațional înseamnă: interes și experiență într-unul din domeniile legate de schimbările climatice (și/sau „law carbon economy”); disponibilitate pentru a asigura un spațiu de lucru unui „pionier” internațional pentru o perioadă de 4 – 6 săptămâni (septembrie – octombrie 2018); interes pentru lărgirea rețelei de parteneri și generarea de studii de caz, dobândind cunoștințe noi și devenind mai competitiv; interes de a afla informații despre „Systems Innovation” și posibilitatea de a urma un training online în domeniu; posibilitatea de a beneficia de cunoștințele și expertiza „pionierului” internațional, selectat în funcție de proiectele și nevoile organizației; deschidere la nou, transparență și dorința de a schimba economia viitorului”, transmite CCIA Timiș.

Aplicațiile pentru a deveni organizație-gazdă sunt deschise până în data de 15 aprilie, iar detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: https://pioneers.climate-kic.org.


Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.