Timişoreanul Paul Damixie face furori peste Ocean cu single-ul Get Lost ...

Timişoreanul Paul Damixie face furori peste Ocean cu single-ul Get Lost VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Paul Damixie face furori cu piesa Get Lost

Paul Damixie face furori cu piesa „Get Lost” în Statele Unite ale Americii, melodia fiind lansată oficial acolo prin Ultra Music, iar site-urile de ştiri şi presa de specialitate o descriu deja drept „o melodie cu potenţial de a deveni un mega hit în SUA”. Artistul a dat un interviu şi pentru cel mai important blog de muzică din SUA – EDM Sauce, care a inclus în material şi un guest mix al DJ-ului timişorean.

Piesa a fost în heavy rotation pe radiourile din România, ocupând locul al treilea în topul celor mai difuzate piese româneşti, dar şi in Rusia şi Spania. A intrat în top 10 în playlist-ul Europa Plus, cel mai important radio comercial din Federaţia Rusă, şi Maxima FM din Spania.

Paul Damixie a mixat live Get lost la festivalul Los 40 PlayaPop în faţa a mii de oameni in Spania, după ce a fost ascultată în emisiunea de televiziune Global Show, o emisiune muzicală difuzată în 12 ţări, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicana şi Paraguay.

Paul Damixie a cunoscut succesul internaţional înca din 2009 ca membru al proiectului Radio Killer.


Pasiunea sa pentru muzică şi a crea remixuri bune s-a văzut în munca depusă: Paul a fost pe scena UNTOLD, s-a bucurat de un public entuziast de 200.000 de persoane la Europa Plus Live şi vizitează scenele Moscovei aproape lunar. În plus, Paul are propriul său podcast numit “Vibrationz”, o serie de piese remixate chiar de el, lansate pe paginile lui de social media, şi este moderator al unei emisiuni de profil la cel mai mare radio de muzică dance din România.

Paul Damixie s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. Artistul a reuşit să intre în atenţia melomanilor din lumea întreagă cu remixul său la piesa celebrei soliste Adelle, „Hello”. Apreciat de mai multe site-uri de specialitate, timişoreanul a fost recompensat cu premiul pentru remixul anului, la Miami. Evenimentul a purtat numele de The Remix Awards şi s-a desfăşurat în cadrul celei mai celebre conferinţe mondiale dedicate muzicii de dans, Miami Music Week. „Stau la Bucureşti de nouă ani, de când am intrat în echipa HaHaHa Production. Dar sufletul mi-e tot la Timişoara. Eu am făcut muzică acasă, în Timişoara, mulţi ani, dar când am ajuns la Bucureşti am înţeles că se întâmplă mai multe lucruri în Bucureşti“, spune Paul Damixie.

Foto: Facebook Paul Damixie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.