ACS Poli a dispus de CNP Timișoara într-un test arbitrat de Leo...

ACS Poli a dispus de CNP Timișoara într-un test arbitrat de Leo Grozavu. Bănățenii se despart de încă un transfer ratat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Tehnicianul timișorenilor a cerut un nou amical în plină primăvară pentru elevii săi cu mai puține minute în campionat. ACS Poli i-a înfruntat din nou pe juniorii Centrului Național de Pregătire din oraș iar de această dată echipa de primă ligă a învins la scor: 5-1 (1-0). Meciul a fost arbitrat chiar de tehnicianul Leo Grozavu, care nu și-a menajat deloc elevii.

Nu prestația lui George Găman l-a determinat pe antrenorul lui ACS Poli să treacă la ”centru”, ci lipsa unui arbitru trimis la acest joc… În ciuda scorului final, rezervele sau jucătorii folosiți mai rar ai echipei din elită nu au deschis ușor apărarea echipei care evoluează în C. Drăghici a marcat primul gol cu ajutorul barei în minutul 18. La pauză scorul era doar 1-0 iar Grozavu și-a muștruluit jucătorii. Roman și Velcotă au fost printre ”ținte”, dar nici jucătorii mai experimentați nu au fost uitați.

Pe acest fond CNP Timișoara chiar a reușit egalarea, prin singurul senior folosit, ”secundul” Ionuț Vucea (min. 70), care a profitat de o eroare a lui Oprea, dispus fundaș central alături de Neagu. Oarecum la fel ca titularii, gazdele s-au trezit după acest moment și la îndemnurile tehnicianului au atacat în valuri și scorul a căpătat proporții pe final. Roman (min. 71) din pasa lui Drăghici, Drăghici (75), Roman (77) din nou și Velcotă (88) au marcat restul golurilor. Cu precizarea că la primul oaspeții au acuzat un ofsaid la pasator, dar Grozavu a compensat și prin faptul că nu a acordat penalty pentru ACS Poli la alte faze.

În precedentul test cu CNP, echipa lui Grozavu a fost egalată pe final și se încheiase 4-4. Rămâne de văzut cât de util a fost acest nou amical în vederea partidei de peste cinci zile, când ACS Poli dă piept cu Botoșaniul acasă.

ACS Poli: Smaranda – Străuț, Oprea, Neagu, Ţigănaşu – Pop, Zaluschi – Popovici (46 Murariu), Velcotă, Bîrnoi (46 Roman) – Drăghici. Antrenor: Leo Grozavu.

CNP: Pădure – Kovari, Țiereanu, Goța, Popa – Coroiu, Jurj, Casian – Peter, Pițigoi, Șimăndan. Au mai intrat: Dobre, Pop, Maric, Blănceanu, Vasluian, Benea, Giurgiu, Vucea, Gîdea, Stoianovici, Mitrov. Antrenor: Cristian Petcu.

Leo Grozavu: ”E o rușine …mă concentrez pe lucrurile pozitive”

Tehnicianul a dat de înțeles după joc că lipsa arbitrului la acest amical a fost o nouă mostră de amatorism la clubul timișorean. ”Toată lumea trebuie să stea în priză.


Mulțumesc celor de la Centrul Națioanl de Pregătire, au răspuns mereu prezent. E o rușine pentru noi ca și club, se cunoștea lucrul ăsta de două zile (n.r. că se joacă amicalul), dar vreau să mă concentrez pe lucrurile pozitive… A fost un joc bun, mă interesează să văd mai mult suflu. Au intrat bine în joc. Probabil când vom fi mai mult timp împreună echipa se va exprima mai bine… Azi cred că e ultima zi în care mai poate sta supărarea, de mâine și jucătorii care au evoluat la Mediaș sunt capacitați 100%, tot timpul meciul următor e mai important. Au mai apărut probleme medicale. Nici eu nu am cum să fiu mulțumit de lipsa victoriilor…”, a declarat Leo Grozavu.

”În final am avut cinci băieți născuți 2002 de la LPS Banatul, s-au descurcat foarte bine, deoarece am avut câțiva jucători accidentați, învoiți, au plecat de sărbători la Vaslui, Botoșani, de aceea am completat cu ei. Domnul Grozavu e un om de caracter, sper din tot sufletul să vină etapa viitoare prima victorie pentru ACS Poli. Noi am început foarte bine returul de campionat, în tur a fost o problemă de adaptare la seniori. Important e să propunem jucători fotbalului mare de performanță”, a spus și Cristian Petcu, ”principalul” CNP-ului.

Akaki Khubutia, OUT

Încă un jucător transferat în iarnă a rămas definitiv în afara planurilor lui Leo Grozavu. După Carabela (Juventus) a venit rândul fundașului Akaki Khubutia. Gruzinul a bifat doar două jocuri la Timișoara, dar erorile din meciul cu Iași (1-2) se pare că i-au fost decisive. De atunci el nu a mai intrat în planuri iar conducerea bănățenilor lucrează la rezilierea înțelegerii.” A discutat conducerea cu el. El nu era foarte capacitat față de ce avem de făcut. Am zis că e mai bine așa…”, a spus Grozavu.

1 COMENTARIU

  1. da, ceva rezultate trebuie sa vina insfirsit. faptul ca un antrenor e de caracter e un punct forte, dar in fotbal se joaca pe puncte care la urma se aduna si asta zic unii ca e cel mai important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.