Aproape 1.400 de locuitori din Timiș, la spital după ce au făcut...

Aproape 1.400 de locuitori din Timiș, la spital după ce au făcut excese de sărbători. De ce afecțiuni s-au plâns

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Vinul, drobul, ouăle roșii sau friptura de miel consumate în exces le-au dat bătăi de cap locuitorilor din județul Timiș.


La fel ca în anii precedenți, nu puțini au fost timișenii care au mâncat sau băut peste măsură, li s-a făcut rău și au sunat la 112 pentru a le solicita ajutorul medicilor.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Timiș, în perioada 6 – 10 aprilie, au fost acordate îngrijiri medicale unui număr de 1.377 de persoane. Vineri, au fost înregistrate 348 de cazuri, sâmbătă – 295, duminică, în prima zi de Paște – 278, iar luni numărul solicitărilor a crescut la 360.

“Principalele afecțiuni medicale au fost durerile abdominale și de spate – 195 de solicitări, dureri toracice – 62, dificultăți de respirație – 72 și 51 de cazuri de copii bolnavi”, ne-a declarat medicul Florin Crișan, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Timiș.

De asemenea, 11 persoane din județul Timiș în stare de ebrietate au avut nevoie de îngrijiri medicale în ultimele patru zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.