O tânără este căutată în toată țara de poliție, după ce a...

O tânără este căutată în toată țara de poliție, după ce a dispărut de acasă. Este mama unui bebeluș de opt luni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: hunedoaralibera.ro.

O tânără în vârstă de 22 de ani este căutată de familie și de poliție după ce în urmă cu câteva zile, a dispărut. Potrivit site-ului hunedoaralibera.ro, Ileana Raluca Tuli se afla acasă la mama sa, în localitatae Valea Lupului, unde a venit în vizită cu ocazia Paștelui.

În data de 8 aprilie, în jurul orei 18.00, femeia a plecat, spunând că merge până la magazin însă nu a mai revenit acasă, acolo unde a rămas copilul ei, un băiețel de opt luni.


Ieri, concubinul mamei sale s-a dus la Secţia de Poliţie Rurală Baru, unde a anunţat autorităţile cu privire la cele întâmplate.

Femeia are 1,55 metri înălţime, între 50-55 de kilograme, faţa ovală, păr şaten şi lung şi o constituţie atletică. Poate fi recunoscută după mai multe semne distinctive, precum două piercing-uri sub formă de bobiţă din metal de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei de sus, iar pe antebraţul stâng are două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”. Ultima dată când a fost văzută era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, o vestă din material de fâş de culoare roz, iar în picioare avea încălţăminte sport, albă.

A fost solicitată cerere de urmărire naţională pe numele tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.