Poliția a urat de Paște: „Nașterea Domnului, în liniște și siguranță”

Poliția a urat de Paște: „Nașterea Domnului, în liniște și siguranță”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: digi24.ro

Poliția Română a transmis presei două comunicate cuprinzând sfaturi pentru ca românii să petreacă mini-vacanța de Paște în siguranță, respectiv date despre numărul polițiștilor care vor acționa zilnic.


Doar că, într-unul din comunicate, ministerul condus de Carmen Dan a urat românilor „Sărbătoarea Nașterii Domnului, în liniște și siguranță”. După ce presa a sesizat eroare, Poliția a făcut corecțiile necesare, potrivit Digi24.

După publicarea știrii și după ce gafa Poliției s-a viralizat pe rețelele de socializare, ministerul a transmis presei o erată.

În mail-ul intitulat „Erată – Sărbătoarea Învierii Domnului, în liniște și siguranță”, MAI retransmite cele două comunicate de presă, făcând corecțiile necesare.

Referirea la Nașterea Domnului, în loc de Învierea Domnului apărea atât în descrierea mail-ului trimis presei, cât și în cuprinsul comunicatului înregistrat cu numărul 468 din data de 5 aprilie 2018.

SĂRBĂTOAREA NAȘTERII DOMNULUI, ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ.

Poliția Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți”, scria în comunicatul emis de MAI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.