Spații din Bastion, scoase din nou la licitație pentru firme, după ce...

Spații din Bastion, scoase din nou la licitație pentru firme, după ce au rămas goale în 2017. Care sunt noile prețuri impuse de Consiliul Județean Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Spaţiile din Bastionul Theresia vor fi scoase din nou la licitaţie de către Consiliul Judeţean Timiş, la pețuri reevaluate.


După ce locaţiile puse la dispoziţia proprietarilor de firme la preţul actual al pieţei nu au fost ocupate în urma aceleiași proceduri în cursul anului 2017, CJ Timiş a decis acum reevaluarea tarifelor, dar şi a caietului de sarcini aferent licitaţiei. Asta, după ce mai multe firme interesate au cerut lămuriri suplimentare privind condiţiile impuse pentru ocuparea spaţiilor.

Reevaluarea prețurilor a fost realizată de firma Uno Consult. Potrivit proiectului elaborat în acest sens și postat pe site-ul instituției, cinci astfel de locații vor fi scoase la licitaţie cu următoarele tarife: spaţiul 1 – 36.23 lei/mp/lună; spaţiul 2- 36.23 lei/mp/lună; spaţiul 3- 36.56 lei/mp/lună; spaţiul 4- 36.57 lei/mp/lună; spaţiul 5- 36.69 lei/mp/lună. Tariful pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiilor este de 87,4 lei/mp/lună, reiese din proiectul postat pe site-ul CJ Timiş, care va fi supus la vot miercuri, 25 aprilie, în cadrul şedinţei de plen. Mai multe detalii legate de dimensiunea spaţiilor, dar şi de condiţiile privind participarea la viitoarea licitaţie puteţi afla aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.