Temperaturi de peste 20 de grade Celsius, în Banat. Cum va fi...

Temperaturi de peste 20 de grade Celsius, în Banat. Cum va fi vremea de Paște

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de meteorologi, pentru următoarea perioadă. Ne vom bucura de soare în zilele de Paște și sunt slabe șanse să plouă, în Banat. De asemenea, la Timișoara, de sărbători, termometrele vor arăta peste 20 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, o estimare a a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 2 – 15 aprilie, care arată că vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în această perioadă, în Banat.

„Valorile termice diurne vor fi în creștere până în data de 4 aprilie, când media lor va atinge 22 de grade, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată.


În următoarele două zile se va resimți o scădere a temperaturilor cu 5…6 gade, apoi, până în jurul datei de 9 aprilie procesul de încălzire se va relua, iar media maximelor va urca până în jurul a 21 de grade. Între 10 și 15 aprilie nu vor mai fi variații termice semnificative și maximele se vor situa, în medie, între 18 și 20 de grade. Temperaturile minime vor scădea în dimineața zilei de 3 aprilie până la o medie de 2 grade, apoi vor crește și vor ajunge să atingă, în 5 și în 6 aprilie, 8 grade. Între 7 și 15 aprilie media minimelor termice se va situa în jurul valorii de 6 grade”, transmit meteorologii.

De asemenea, probabilitatea de apariție a ploilor pe arii mai extinse, dar în general slabe cantitativ, va fi în zilele de 5 și de 6 aprilie, în Banat, precum și după data de 12 aprilie. În restul intervalului doar izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.