Timișorenii de la The Different Class au lansat o piesă nouă și...

Timișorenii de la The Different Class au lansat o piesă nouă și pregătesc un turneu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Different Class a lansat Pride, a treia piesă de pe noul lor EP – Allow. Lansarea single-ului Pride vine într-un moment în care trupa este în mijlocul unui an aglomerat și cu multe provocări. Odată cu lansarea primelor două single-uri pe radio și toate platformele majore de distribuție muzicală, formația a început pregătirea show-ului pentru turul Allow. Acestă pregătire înseamnă cooptarea unor colaboratori , muzicieni și tehnicieni. Campania #TDC3031 înseamnă 30 de piese scrise pâna la 31 decembrie.
„E o experiență intensă să lucrezi în ritmul acesta, Seian în studio, Sași în Toronto, eu în studioul de acasă, Atti la el in studio. Patru oameni și patru studiouri într-un schimb frecvent de material.


Ce să mai vorbim de înregistrările de tobe ale Juliei din Cluj. Conferințe, întâlniri, e o nebunie și e ce trebe. I love it” , ne spune Cris Paul.

„Vrem să ieșim din cutie și să cunoaștem lumea. Suntem la a treia piesă de pe noul EP. Vor mai fi lansate două piese ce vor completa EP-ul, ultima fiind Allow, cea care poartă numele acestuia. Din cele 30 de piese, 10 sunt scrise și trei deja lansate. În paralel, lucrăm pentru noul live show ce include elemente adăugate power trio-ului cu care fanii TDC deja s-au obșinuit. Evident, noile elemente presupun și cooptarea unor noi muzicieni și tehnicieni, primul invitat ce s-a alăturat trupei fiind Vlad Cireșan”, explică membrii.

„Pride este toxina care ne inundă pe toți în momentul în care ieșim din zona de confort. Este scutul sub care ne ascundem când ne simțim vulnerabili. Pride este ingredientul mobilizării individuale și al depășirii unor situații dficile – relația dominator și dominat, încearcarea de acaparare versus nevoia de rezistență. Pride este o instanță a dualității victimă/abuzator, roluri pe care fiecare dintre noi le jucăm în diverse ipostaze” , detaliază atiștii de la The Different Class.

Noul single a fost lansat în premieră la Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban, poate fi cumpărat de pe toate platformele de distribuție online și se va putea asculta pe Youtube, Spotify și Bandcamp. „Explorăm lumi cinematice, electronice și ținem la bază feel-ul rock’n’roll, deci strap in și bucurați-vă de descoperirile noastre deodată cu noi”, spune Cris Paul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.