Vreme de vară la Timișoara, în minivacanța de 1 Mai. Ultimul anunț...

Vreme de vară la Timișoara, în minivacanța de 1 Mai. Ultimul anunț al meteorologilor

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturi de vară în minivacanța de 1 Mai în Banat. Potrivit meteorologilor, zilele acestea, temperaturile vor fi cu zece grade Celsius mai ridicate decât normalul perioadei. Astfel, maximele vor ajunge, săptămâna viitoare, și la 30 de grade, la Timișoara.

Astăzi și mâine, în capitala Banatului, cerul va fi senin, iar termometrele vor arăta și 28 de grade Celsius.


Luni și marți, pe 30 aprilie și 1 mai, vremea se va mai încălzi, cerul va fi puțin înnorat, iar temperaturile vor atinge 28 și 29 de grade Celsius.

Vreme călduroasă va fi și în zilele următoare, la Timișoara, iar miercuri se vor înregistra și 30 de grade Celsius, iar pe cer vor apărea nori răzleț.

„Pe ansamblul întregii ţări va fi o vreme în general frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Sunt temperaturi cu aproape 10 grade mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În ţară, va fi un cer variabil, mai mult senin, în prima parte a zilelor şi pe parcursul nopţilor. Condiţiile de ploaie vor fi extrem de reduse, ar putea să apară doar trecător ploi de scurtă durată, poate şi descărcări electrice în nordul Olteniei şi Munteniei. Cele mai multe valori de temperatură, la amiază, vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade. Sunt posibile chiar şi 30 de grade prin Oltenia, Transilvania”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Romica Jurcă, meteorolog Administrația Națională de Meteorologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.