Timișorenii de la Monokrom au lansat o nouă melodie, Supernova VIDEO

Timișorenii de la Monokrom au lansat o nouă melodie, Supernova VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Monokrom revine în fața fanilor cu o nouă melodie intitulată Supernova, înregistrată de Lukinich Attila în studioul DSPro din orașul nostru.

La începutul acestui an, trupa a lansat primul videoclip oficial, „Ecouri“, o melodie care, conform mărturisirilor muzicienilor, abordează o temă veselă. Trupa timişorenă abordează un stil autointitulat ca fiind „alt-punk“, „stil ce îmbină punk-ul cu rock alternativ“, având ca influenţe nume diverse de la Blink 182, Green Day, Billy Talent şi Ramones până la formatii ca The Cure, Oasis sau INXS.


Băieţii au luat naştere în 2014 la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan.

Primele compoziţii proprii în română Monokrom s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul celor doi ani de existenţă muzicală, formaţia a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk şi Moon Museum. Primele trei piese ale formaţiei numite „Oţel naval“, „Sala cu stafii“ şi „Marinar de apă dulce“ au fost înregistrate la sfârşitul anului 2016, iar recent muzicienii au înregistrat în studio și alte piese.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.