Poveste de groază în vestul țării: o femeie a ajuns în stare...

Poveste de groază în vestul țării: o femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută și ținută capitvă de propria familie timp de două luni

1
DISTRIBUIȚI

O femeie a ajuns, ieri, în stare gravă la Spitalul Județean din Arad, după o intervenție dificilă a medicilor SMURD, în casa în care femeia, potrivit unor surse citate de aradon.ro, era ținută captivă de mai bine de două luni, în cartierul arădean Grădiște.

Potrivit aradon.ro, femeia de 60 de ani a fost victima prorpiei familii, mai exact a surorii și cumnatului său, lucru confirmat de o vecină care a postat pe Facebook povestea acesteia.

„Au bătut-o cu lopata peste picioare și au lăsat-o să zacă în curte, pe zăpadă.


A reușit săraca să se târască din curte, dar au prins-o și au tras-o după ei în casă. După câteva zile au chemat salvarea, femeia a fost dusă la spital și i-au pus piciorul în ghips. După ce au dus-o înapoi acasă, au închis-o într-o cameră, fără mâncare, lăsată în pat, să-și facă nevoile pe ea. Cu ușa și fereastra închisă, de la sfârșitul lui martie, până ieri”, spune arădeanca în postarea menționată.

Până în momentul de față, singurele informații confirmate oficial sunt acelea că femeia a fost transportată, ieri, de către un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Intervenția echipajului medical a fost una dificilă, aceștia fiind nevoiți să se echipeze cu măști de protecție și tuburi de oxigen, pentru a putea intra în camera în care era închisă femeia.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.