Programul complet al Zilelor Lacului Surduc: proiecții 3D pe apă, holograme și...

Programul complet al Zilelor Lacului Surduc: proiecții 3D pe apă, holograme și lasere

0
DISTRIBUIȚI

surduc

Programul complet al ediției din acest an a Zilelor Lacului Surduc a fost stabilit. Astfel, locuitorii din vestul țării sunt așteptați, în perioada 16 – 17 iunie, să ia parte la proiecții 3D pe apă, holograme, lasere, concerte, concursuri de înot sau întreceri ale unor bărci Dragon.

Potrivit reprezentanților Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, sâmbătă, în zona 1, Summer Breeze, va avea loc deschiderea oficială, de la ora 15.00, urmând ca atmosfera să fie întreținută de DJ-ei precum MRK, George Ailen, Ulyses. De asemenea, între orele 17.00 – 21.00, sunt programate diferite evenimente pe lac: paradă ambarcațiuni, concurs kaiac, canoe, întrecere bărci Dragon. După ora 22.00, au loc un concert Moonlight Breakfast, proiecție pe ecran de apă, hologramă 3D, laser – proiecție pe suprafața lacului Surduc, iar seara se încheie cu un foc de artificii, urmând ca DJ Rapala să mixeze până la ora 03.00.

Tot sâmbătă au fost pregătite și activități pentru copii, precum face painting, slack line, tir cu arbaleta, desene pe față, barcă pe lac, iar persoanele participante se vor putea plimba cu barca și cu hidrobicicletele pe lac sau vor juca volei pe plajă.

Duminică, 17 iunie, între orele 08.00 și 09.00 este pregătit un concurs de pescuit pentru copii, urmează un concurs kaiac, canoe și o probă de înot.


De asemenea, la ora 11.00, teatrul de păpuși Merlin va susține un spectacol, iar apoi publicul va putea urmări o defilare de ambarcațiuni din dotarea ISU Banat și o altă întrecere între bărci Dragon.

Totodată, ce interesați se pot plimba cu bicicleta în zonă, începând cu ora 12.00, iar la 13.30 are loc un exercițiu de salvare victimă de la înec, organizat de Crucea Roșie Română. Între orele 16.00 și 21.00, Mirela Petrean, Patric Stancu și Lăzărică Imbrescu vor urca pe scena amenajată pe malul lacului Surduc.

Tot duminică, vor fi organizate ateliere interactive de meșteșuguri – olărit, sculptură în lemn, activități pentru copii, plimbări cu hidrobicicletele pe lac, iar doritorii vor putea juca volei pe plajă.

În zona 2 – Lake Dreaming, locuitorii din Timiș se pot relaxa la un bar pe plajă, iar cunoscuți DJ-ei din țară și din străinătate vor anima atmosfera pe durata celor două zile ale evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.