ACS Poli a remizat la Sibiu cu nou promovata FC Hermannstadt. Cine...

ACS Poli a remizat la Sibiu cu nou promovata FC Hermannstadt. Cine e următorul adversar al bănățenilor în teste

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Poli / Facebook

Formația pregătită de Ionel Ganea nu a cedat în fața elevilor pregătiți de Alexandru Pelici.


ACS Poli a făcut 0-0 cu revelația sezonului trecut, FC Hermannstadt, într-un joc disputat la trei zile de la sosirea în cantonamentul montan de la Poiana Brașov.

Sibiul, nou promovat în Liga I, i-a primit pe timișoreni într-un șantier, stadionul fiind în proces de demolare pentru ca apoi să înceapă reconstrucția.

ACS Poli a fost echipa mai periculoasă în prima repriză. În minutul 22 nou sositul Dumbravă a șutat peste poartă din doar cinci metri. Drăghici a avut de asemenea două ocazii. La un minut distanță a trimis cu capul pe lângă poartă iar apoi în minutul 41 atacantul timișorean a trimis în portar de la marginea careului mic. Sibiul a replicat înainte de pauză, dar mingea a trecut peste buturile lui Curileac.

La reluare Ionel Ganea a schimbat mai întâi doar portaru, restul rezervelor intrând pe parcurs, mai puțin Melinte, accidentat. Cu un sfert de oră înainte de final Hermannstadt a avut și o bară în urma unei execuții de la 20 de metri. Tot bănățenii au fost însă mai periculoși pe final și în prelungiri Dorin Codrea a irosit șansa victoriei cu un șut peste poartă din interiorul careului.

Următorul amical al lui ACS Poli în cadrul cantonamentului de la Poiana Brașov va fi marți, 17 iulie, cu ASF Zărnești, a doua clasată din Liga a IV-a Brașov.

ACS Poli: Curileac (46 Smaranda) – Haruţ, Mutu (84 B. Străuț), Bocşan (71 Basic), Podină (66 Velcotă) – Artean (75 Ikong Yuh), Codrea – Mrkela (63 Motreanu), Bîrnoi (79 D. Filip), Dumbravă – Drăghici (63 Golda). Antrenor: Ionel Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.