Colibele improvizate ale unor oameni fără adăpost, demolate în cartierul Ronaț

Colibele improvizate ale unor oameni fără adăpost, demolate în cartierul Ronaț

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii locali le-au venit de hac unui număr de 18 oameni fără adăpost, care locuiau în mai multe colibe improvizate în cartierul Ronaț, în zona liniilor de cale ferată. Astfel, în această dimineață, a avut loc o amplă acțiune pe str. Sacului, la care au participat și jandarmi, agenți de la Poliția Transporturi Timișoara și angajați ai Societății de Căi Ferate.

Acțiunea a fost organizată ca urmare a unor sesizări din partea locuitorilor, iar în urma verificărilor la fața locului, au fost identificate patru colibe improvizate, în care locuiau persoane fără adăpost și o clădire care aparține de CFR în care, de asemenea, se aflau persoane care locuiau fără documente legale, printre care și minori.

În total, oamenii legii au depistat 18 persoane, care au fost preluate și duse pentru verificări și introducere în baza de date, inclusiv amprentare la IPJ Timiș. De asemenea, au fost aplicate 16 amenzi pentru depozitare de deșeuri, consum de alcool și lipsa documentelor de identitate. Colibele improvizate au fost demolate, zona urmând să fie igienizată.

“Astfel de verificări vor mai fi organizate și în perioada următoare, atât în zona respectivă, cât și în alte locații în care există sesizări că s-au fi aciut persoane fără adăpost. Cetățenii care observă astfel de cazuri pot sesiza Poliția Locală Timișoara la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție”, informează Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.