Alertă în Timișoara: un cadavru plutește pe Bega UPDATE Trupul a fost...

Alertă în Timișoara: un cadavru plutește pe Bega UPDATE Trupul a fost recuperat. Cine a fost victima

0
DISTRIBUIȚI

Intervenţie de urgenţă a pompierilor timişoreni, astăzi, după un apel la 112 făcut de o persoană care a văzut pe Bega, plutind, corpul unei persoane.

Locul în care corpul a fost văzut în apă se află în spate la ELBA.


Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre situaţia apărută. Din partea ISU Timiş s-au deplasat la faţa locului cinci subofiţeri care intervin cu o autospecială de intervenţie şi comandă, respectiv o barcă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scoasă de apă de către forţele de intervenţie. Medicii aflaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Urmează ca medicul legist să stabilească din ce cauză a murit, iar polițiștii lucrează pentru a-i stabili identitatea.

UPDATE 2 Conform informaţiilor oferite de poliţişti, este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Giroc. Se ia în considerare posibilitatea ca acesta să fi recurs la un gest extrem. Oamenii legii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar rezultatul autopsiei îi va ajuta să stabilească cu exactitate cele întâmplate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.