Dispare podul îndrăgostiților din Timișoara. Decizia luată de reprezentanții primăriei

Dispare podul îndrăgostiților din Timișoara. Decizia luată de reprezentanții primăriei

0
DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai îndrăgite pasarele pietonale peste Bega din Timișoara va fi demolată. Este vorba de Podul Îndrăgostiților, aflat în zona Parcului Copiilor, unde în fiecare an, zeci de cupluri prind lacăte ale iubirii și își jură dragoste veșnică.


Nicolae Robu a anunțat că, în acest an, pasarela pietonală va fi desființată. Însă, ar urma să se construiască alta în loc.

“Se va demola și se va reconstrui, pentru că s-au făcut expertize și aceasta este soluția dată de experți – demolare și reconstrucție. Anul acesta va începe demolarea și se vor face diligențele pentru reconstrucție. Pasarela este un pericol. Recent am emis autorizația de demolare”, a explicat primarul Timișoarei, la cea mai recentă conferință de presă a sa, de la sfârșitul săptămânii trecute.

Edilul se plânge de faptul că s-a așteptat mult pentru obținerea avizelor necesare demolării pasarelei pietonale din zona Parcului Copiilor.

“S-a stat după avize mult. Atât de greu merge avizarea în țara noastră, de parcă ar fi o plăcere a celor ce trebuie să dea avize să frâneze lucrurile. Noi avem atâtea de recuperat, ar trebui să fie o mobilizare a tuturor când e vorba de obiective de interes public, hai cât mai repede să dăm drumul”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.