Formația Compact B aduce o seară de vară plină de nostalgii într-un...

Formația Compact B aduce o seară de vară plină de nostalgii într-un concert de zile mari la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Formația Compact B va susține un concert la Timișoara

Ultimul sfârșit de săptămână al lunii iulie aduce la Timişoara un eveniment deosebit, care marchează o reîntâlnire a melomanilor cu legendara formaţie Compact B. Trupa îi are în componenţă pe Adrian Ordean, Leluț Vasilescu, Leo Iorga, Costi Cămărășan, Adrian “Coco” Tinca și Adrian Kiseleff.

Formația a mai fost prezentă în orașul nostru în prima zi a lunii martie, la Vineri 15, unde muzicienii au susținut un recital care a marcat debutul turneului lor național, iar aplauzele de la faţa locului au consfinţit un recital care a provocat multe amintiri plăcute.


Printre piesele care s-au bucurat de un succes deosebit din repertoriul trupei se numără „Trenul pierdut“, „Singur în noapte“ sau „Să te gândeşti la mine“.

După „ani şi ani“, grupul Compact B s-a reunit anul trecut, într-o formulă cu membrii importanţi ai acestei trupe care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului. Costi Cămărăşan – fondatorul formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu – 36 de ani la Compact, Coco Adrian Tinca – 10 ani de Compact, Adrian Ordean – 8 ani la Compact, Adrian Kisellef – 8 ani la Compact şi Leo Iorga – 8 ani la Compact, au lansat la sfârşitul lui 2017 piesa „Mă voi întoarce“.

În deschiderea concertului Compact B, care va avea loc vineri, 27 iulie, de la ora 20.00, la Anturaj, va cânta trupa Coco, iar biletele costă 30 lei în avans și 40 lei la fața locului.

Formația Compact B va mai susține încă două recitaluri în acest weekend în zona noastră, urmând să cânte sâmbătă, 28 iulie, la Zilele Comunei Periam și duminică, 30 iulie, la Festivalul Clătitelor de la Moneasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.