Ripensia Timișoara a revenit acasă cu un jucător în plus. Un internațional...

Ripensia Timișoara a revenit acasă cu un jucător în plus. Un internațional de juniori a semnat cu roș-galbenii FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timișoara a revenit din Ungaria cu un jucător nou în lot. Internaționalul U19 Mihăiță Lemnaru e ultimul sosit în Ciarda Roșie. Mijlocașul venit de la Unirea Slobozia reprezintă a patra achiziție confirmată a roș-galbenilor pentru noul sezon al Ligii a II-a.

Lemnaru (18 ani) s-a alăturat ripensiștilor încă din cadrul stagiului centralizat de la Bekescsaba.


Mijlocașul central care măsoară 1,88 metri a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Slobozia în Liga a III-a, cu gruparea ialomițeană a încheiat Seria II pe locul 3. Din primăvară el este și internațional de juniori U19, evoluând în patru jocuri pentru juniorii mari ai României. El a semnat un contract valabil pe patru sezoane!

Până acum roș-galbenii i-au mai luat pe Păduraru (Lugoj), Anghelina (Brăila) și Monea (Sibiu, împrumut). Ripensia îi va păstra de asemenea pe Cătălin Tineiu, probabil sub formă de împrumut de la Hermannstadt, și pe japonezul Takenori Kawagoe, care a activat în sezonul trecut la Mama Mia în Liga a III-a. Foarte probabil și portarul Ștefan Dobre (CNPT), care se pregătește sub comanda lui Ciprian Urican din această vară, va rămâne în lotul Ripensiei pentru ediția 2018-19. 21 de jucători se pregătesc acum cu echipa timișoreană.

Următorul amical al Ripensiei va fi sâmbătă, 21 iulie, pe terenul colegei de eșalon Luceafărul Oradea. Timișorenii au revenit azi din Ungaria, unde au susținut și două jocuri în cadrul cantonamentului de opt zile de la Bekescsaba, ambele pierdute: 0-2 cu UTA, respectiv 0-1 cu SZEOL Szeged (L3 Ungaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.