Timișoara Saracens bifează și o venire. Campioana s-a întărit cu un rugbist...

Timișoara Saracens bifează și o venire. Campioana s-a întărit cu un rugbist englez

0
DISTRIBUIȚI

Deși nu trece printr-o perioadă grozavă din punct de vedere financiar, campioana României la rugby, Timișoara Saracens, a făcut prima achiziție din această vară. Englezul Thomas Whitehurst, de la Harlequins A.

Whitehurst (24 de ani) a evoluat în sezonul trecut în Aviva A League, campionatul destinat formațiilor ”de rezervă” ale grupărilor din elită.


El s-a format la Esher RFC din Surrey, pentru care a activat în Campionatul Național 1 al Angliei încă din 2014. ”Sunt foarte bucuros să mă aflu în România și să am ocazia să joc pentru un club atât de prestigios precum Timișoara Saracens. Abia aștept să intru în teren alături de băieți, să câștigăm trofee împreună și să experimentez rugby-ul european de nivel înalt”, a declarat Thomas Whitehurst.

Chris Apoua, Ionel Badiu și Tangimana Fonovai se numără printre jucătorii care au părăsit gruparea bănățeană în această vară. Campioana Timișoara Saracens va debuta în noul sezon cu un meci în Cupă în fața ”necunoscutei” Buzău, meci programat peste două weekenduri. Timișorenii încep Challenge Cup în 12-14 octombrie, dar au voie să folosească în eurocupe jucători de la rivalele din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.