ASU Politehnica își dorește să ”decoleze” cu trei puncte de la Bacău....

ASU Politehnica își dorește să ”decoleze” cu trei puncte de la Bacău. Ce știu timișorenii despre nou promovata Aerostar

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Plămadă. Foto: Virgil Simonescu

ASU Politehnica are parte de doar a doua deplasare a sezonului. Timișorenii au sâmbătă meci la Bacău, cu Aerostar, dar nu vor efectua deplasarea cu avionul deși terenul moldovenilor e lângă aeroport. După succesul cu ”U” ”Băieții in ghete” se gândesc la o nouă victorie, insă nu o desconsideră pe nou promovata rămasă cu un singur punct.

”Jocul de la Bacău abia il așteptăm, cu toată increderea spun că vom lega două victorii. Ultimul joc a fost bun spre foarte bun, băieții sunt montați, au dat dovadă de profesionalism. Urmează să ne intoarcem cu cele trei puncte. Am lucrat bine și până acum. Campionatul e lung, continuăm pregătirile ca și până acum. Băieții răspund bine la comenzi. Ii simt increzători. Sunt sigur că vor da tot”, a declarat ”secundul” Antonio Foale.

Timișorenii nu se pot baza nici acum pe Poparadu. In schimb din lot poate face parte Adrian Bedea, suspendat in primele patru runde.

Aerostar reprezintă incă o echipă mai puțin cunoscută la acest nivel.


”In jocurile văzute, au o așezare dubioasă, se bazează pe zonele centrale, minge lungă, mingea a doua. Terenul pare destul de greu ca suprafață de joc și mai redus, probabil de aceea folosesc arma aceasta”, a conchis Toni Foale.

In mod inedit câțiva dintre ”Băieții in ghete” au fost colegi cu o parte dintre băcăuani. Cristian Scutaru, o scurtă vreme, a fost echipier la ACS Poli cu Cătălin Vraciu, in timp ce Ionuț Plămadă a fost inclusiv elevul lui Cristi Popovici in Moldova.

”Trebuie să venim cu cele trei puncte, am făcut un joc bun cu U Cluj, ne-am pregătit bine și săptămâna aceasta, sperăm să venim cu cel puțin un punct de la Bacău. Suntem profesioniști până la capăt. Aerostar e o echipă nou promovată, fiecare meci e foarte dificil. La fel e și pentru U și Petrolul, despre care s-a vorbit mult că vor să promoveze. Noi rămânem increzători. Putem să ne punem in locul lor, au nevoie de puncte iși vor da viața cu noi”, a spus Cristi Scutaru. Aerostar e cunoscută și pentru că l-a dat fotbalului pe Costel Pantilimon, goalkeeper lansat in Anglia de la Timișoara.

”Vom avea un meci foarte greu, e o echipă bună, cu mulți dintre ei am fost coleg. Cristi Popovici mi-a fost antrenor. Mergem increzători, victoria cu U ne obligă la mai mult, sperăm să luăm toate cele trei puncte. Sunt jucători foarte buni: Hurdubei, Buhăcianu, Vraciu, mai sunt Mihăieș, Ichim, Istrate, au echipă destul de bună. E o combinație de jucători cu experiență cu tineri dornici de afirmare. La noi e o atmosferă mult mai bună, dar sperăm să o ținem tot așa, să legăm câteva victorii. Să ajungem in partea superioară a clasamentului”, a adăugat Ionuț Plămadă. Acesta cunoaște și arena pe care se va disputa partida de sâmbătă: ”Nu e un stadion mare, dar e cochet, cu siguranță vor pune presiune”. Timișorenii vor avea și un antrenament ”pe traseu”, la Tărlungeni.

Partida Aerostar Bacău – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11, in runda a 5-a a Ligii a II-a. Moldovenii au doar un punct, cu trei mai puține decât bănățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.