Elita din business se reuneşte la Timişoara. Participă şi tu

Elita din business se reuneşte la Timişoara. Participă şi tu

0
DISTRIBUIȚI

Se pregăteşte, la Timişoara, un important eveniment de business networking şi antreprenoriat. Elite Business Women în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a doua întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018 – Elite Business Club. Evenimentul va avea loc în 27 septembrie, între orele 15 – 18, în Sala CEDO a sediului central al CCIAT din Piața Victoriei nr. 3.

Acţiunea se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business.


Evenimentul va fi unul interactiv și dinamic și va pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor, în România. Totodată, în cadrul acţiunii se pot face schimburi de idei cu invitații speciali din industrie, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. Nu în ultimul rând, evenimentul este oportunitatea ideală ca participanţii să îşi promoveze afacerea sau să cunoască noi potențiali clienți sau parteneri.

Scopul evenimentelor reunite sub sigla Elite Business Club este să creeze o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile din România dau faliment, în primii 3 ani de activitate. Astfel de întâlniri au loc în șase mari orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și Sibiu.

Înscrierea la eveniment se face on-line, aici sau prin e-mail.  Informații suplimentare se pot obţine la 0733.943.787, e-mail: bianca.tudor@elitewomen.org, Bianca Tudor – fondator și Președinte Elite Business Women.

Foto: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.